Quantcast
Radio1_v_zivo


To so NAPAKE, ki jih moški pri osvajanju počnejo ZNOVA in ZNOVA!
Ljubezen in odnosi | 21. 1. 2018 12:43
Tudi tebi je verjetno že kakšna ušla zaradi ene izmed napak!
Ključne besede:     ljubezen    osvajanje    osvajalci    moški    ženske    razmerja
Ena od stvari, ki jih moški pogosto mislijo je, da se žensko da enostavno podkupiti!

Fantje so krasni. In dostikrat je tako, da je določen moški ženski hitro všeč. Ampak včasih so pač neumni, nič ne moremo. Dejansko včasih drži, da so ženske z Venere, moški pa z Marsa. Zato je pomembno, da veš, kaj smeš reči, ko osvajaš žensko. In danes ti predstavljamo, kaj definitivno NE smeš reči!

 

NE SKUŠAJ KUPITI NJENE LJUBEZNI

Ženske obožujejo mala darila, zato to ne pomeni, da ji tu pa tam ne smeš kupiti kakšne rožice. Ali pa da ji sploh ne smeš kupiti darila. Ampak nikoli, res nikoli ne skušaj kupiti njene ljubezni. Če jo zasipaš z darili in je to edina stvar, ki ji jo ponujaš, potem to definitivno ne bo trajalo dolgo časa. Ona bo namreč pričakovala še več daril in ti boš bankrotiral. Najboljša ljubezen je zastonj.


 

NE BOŠ JO PRISILIL, DA JI BOŠ POSTAL VŠEČ

Fantje, obupani klici in prošnje vam ne bodo koristili. Ženska, ki ti je všeč že več kot deset let ne bo kar naenkrat padla na kolena pred tabo in te začela ljubiti. Seveda se tudi to zgodi, vendar redko. Si ali pa nisi! Če se boš kar naprej trudil, da jo boš navdušil, potem bo to izgledalo žalostno. Če si ji všeč, potem ti bo že pokazala.

 

PREHITRO REČEŠ PREVEČ

Približno en teden hodita na zmenke, ti pa ji že rečeš, da jo ljubiš. Heeeej, počasi! Ne misli, da se da razmerje zgraditi kar čez noč. S tem jo boš samo prestrašil.PREHITRO RAZKRIJEŠ PREVEČ O SEBI

Nje namreč sploh ne zanimajo vse podrobnosti o tvojih bivših puncah in o tem, kaj je šlo narobe pri zadnjem razmerju. Pusti, da te bo sama spoznala in ugotovila, kakšne so tvoje prednosti in pomanjkljivosti. Če pa ji boš kar takoj povedal, da si slab pri pogovorih ali pa da živiš vsak tvoj dan kot da je tvoj zadnji, potem bo hitro zbežala. 

POD TO TOČKO SPADA TUDI ISKRENA IZPOVED SLOVENKE, KATERI JE FANT RAZKRIL VSE O SVOJI BIVŠI!
PREVEČ SI PRESTRAŠEN, DA BI SPLOH PRISTOPIL DO NJE

Želiš si, da bi govoril z njo, a nimaš »jajc«, da bi to dejansko naredil. Veš kaj, ženske kar hrepenijo po tem, da moški naredi prvi korak. Zato ne izpusti priložnosti samo zato, ker te je nečesa strah. Nikoli ne veš, lahko pa se iz navadnega večera splete marsikaj!VEDNO ZNOVA DELAŠ NAPAČNE ZAKLJUČKE

»Ona je preveč huda zame«, »Verjetno ima fanta!« ali pa »Verjetno išče nekoga, ki ima ogromno denarja!« Ne delaj kar tako hitro napačnih zaključkov. Nikoli ne veš, kaj išče in ne bo te bolelo, če boš pristopil do nje. Kaj pa lahko izgubiš?

  

ČAKAŠ, DA DOBIŠ DOVOLJENJE

»Te lahko poljubim?« NE, ne, ne, ne, ne, ne, ne, ne in ne! Nikoli več! Si razumel? Nikoli več ne vprašaj tega. Boš že videl, če te želi poljubiti ali ne. Samo poljubi jo že!SI VEDNO »GOSPOD PRIJAZEN«

Če si preveč prijazen, potem te bo dobesedno pohodila. Lepo je, da skrbiš zanjo, a glej, da poskrbiš tudi zase. Ne reci »ja« samo zato, ker si ona želi to slišati. Za ples tanga sta potrebna dva in tudi ti moraš biti srečen v tem razmerju.


 

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | | Seznam predvajanih del