Quantcast
Radio1_v_zivo


Direktor rokometne reprezentance o posledicah: ''Če zapustijo prvenstvo, se bo zgodilo naslednje ...''
Denis Avdić Show | 17. 1. 2018 9:33
Naj rokometaši ostanejo ali odidejo s prvenstva?
Ključne besede:     Denis Avdič Show    Radio1    mojradio1    rokomet    evropsko prvenstvo    mnenja    Uroš Mohorič    Zoran Janković
Bodo fantje ostali ali odšli domov? To bo znano danes ob 16. uri (Foto: BoBo, MMC Rtv Slo)

''Katastrofalno sojenje! Sramota za rokometno zvezo, sramota za ves rokomet,'' je komentiral Ivo Milovanovič, prav enako pa smo si mislili vsi, ki smo spremljali tekmo med Slovenijo in Nemčijo. Slovenska rokometna reprezentanca zaradi spornih sodniških odločitev razmišlja o odhodu z evropskega prvenstva v Zagrebu.

Pritožili so se na sodniško odločitev po tekmi z Nemci, a je bila ta zavrnjena - RZS je vložil novo. Novinarska konferenca bo danes ob 16. uri in takrat bo znana odločitev, kaj se bo zgodilo s slovenskimi rokometaši. 

V Denis Avdić Showu so poklicali Uroša Mohoriča, direktorja rokometne reprezentance, ki je povedal svoje mnenje in kakšne bi bile morebitne posledice, če rokometaši res odidejo s prvenstva. 

''So sankcije za takšno dejanje ...''
Na liniji Uroš Mohorič, direktor rokometne reprezentance
Foto: RZS 

''Bolje, da ne odnehajo in častno premagajo Črno Goro'' 

Večina poslušalcev je mnenja, da fantje ostanejo in se borijo do konca, saj so za nas Slovence v vsakem primeru zmagovalci, tudi, če se domov vrnejo poraženi. 

''Ne iti domov! Ostanite, raztrgajte Črnogorce! Ajde, gremo!''
Poslušalci: Naj ostanejo ali pridejo domov?''Naj počakajo Zdravljico, pozdravijo navijače in naj gredo z dvignjeno glavo domov!''
Poslušalci o tem, kaj naj naredijo rokometašiOglasil pa se je tudi župan Ljubljane, Zoran Janković, ki je v preteklosti tudi kandidiral za predsednika evropske rokometne zveze: ''Zaključek je bil grozen, sodniki so nam ukradli zmago ...'' Jankovič pa tudi o tem, da je poklical predsednika rokometne zveze Franja Bobinca in selektorja Vujovića ter podal svoj predlog.

''Sprejem v Ljubljani si fantje zaslužijo, a upam, da gredo naprej!''
Na liniji župan Zoran JankovićRokometna zveza Slovenije se je odzvala na sporno odločitev sojenja litovskih sodnikov in za javnost izdala utemeljitev, da sta kršila pravila ter Slovenijo oškodovala. 

Utemeljitev si lahko prebereš TUKAJ!
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | | Seznam predvajanih del