Radio1_v_zivo


Družina je profesionalni fotografinji plačala 200 EUR za slikanje! Ko so slike prejeli, so od smeha skoraj UMRLI!
LOL | 17. 1. 2018 4:27
Na kraj pameti jim ni padlo, kaj jih bo čakalo v paketu
Ključne besede:     fotografija    smeh    retuširanje    družina    200 evrov    profesionalno
Družina si ni nikoli mislila, da se bo tako nasmejala!

Dobra fotografija je včasih vredna več kot tisoč besed in to je doživela tudi družina Zarings, ko je prejela družinske fotografije in doživela največje presenečenje, kar so si ga mogli zamisliti. Vse se je začelo, ko so kontaktirali fotografinjo srednjih let, da bi naredila njihove družinske fotografije v popularnem, tamkajšnjem parku Forest Park v St. Louisu. 

Družina je fotografinji plačala 250 dolarjev ali po naše 205,98 Evrov, da bi posnela prelepe družinske fotografije v naravi. Komaj po 8-ih mesecih čakanja pa so le prejeli težko pričakovane fotografije ... 

... Sledil je šok!

Ko so odprli paket in jih pogledali so od smeha skoraj umrli.Na fotografijah so namesto svojih podob zagledali strašljive obraze, ki so spominjali na tiste iz risank. Fotografije so bile videti, kot bi jih nekdo narisal v slikarju in se grdo ponorčeval iz njih.Pam Dave Zaring je na svojem Facebook profilu zapisala:

Ok. To NI šala! Fotografinji, ki naj bi bila profesionalka na svojem področju smo plačali 250 dolarjev za družinske fotografije. Prosim, poglejte si te slike, ki nam jih je poslala. 
Povedala nam je, da so bile sence na obrazih čudne, ker je bil preveč lep, čist in sončen dan, zato jih je morala zabrisati. Ker je njen profesor ni nikoli učil retuširanja in obdelovanja fotografij se je ''potrudila'' sama.''Tako močno, kot smo se nasmejali tem fotografijam se nismo že LETA!'' Je povedala družina.Pam pa je še dodala, da jim ni žal niti centa, ki so ga dali za fotografije, saj so se na ta račun nasmejali tako, kot še nikoli v življenju. Upa, da bodo z njimi nasmejali še koga in mu polepšali dan. Fotografinja je hotela le zakriti sence na obrazu in ustvariti prelepe fotografije, a ji retuširanje ni šlo preveč dobro od rok. Kljub temu je zaslužila 200 evrov in do solz nasmejala družino, ki je bila deležna takšnega ''darila''.