Quantcast
Radio1_v_zivo


PO SEKSU delaš te stvari? Čestitamo! Si ZANIČ ljubimec!
Ljubezen & seks | 27. 1. 2018 12:31
Napaka pod številko 8 razkriva, da si res zanič ;)
Ključne besede:     po seksu    napake    moški    ženska    zanič    crkljanje
Po seksu zaspi v tvojem objemu? No, to je dobro ;)

Če si do sedaj mislil, da je pomembno le, kako se obnašaš med seksom in kaj takrat počneš, se motiš. Prav tako pomembno je, da se izkažeš tudi po njem. Ko enkrat zaključiš z akcijo, moraš pokazati tudi drugačno plat sebe, ki tvojega partnerja ali ljubimca ne bo odgnala iz postelje. 


NAPAKA ŠT. 1: Takoj vstaneš iz postelje in greš 

Hej, hej kam, pa kam? Ravno sta zaključila z doberim seksom, ti pa se že oblačiš in odhajaš ven iz sobe, kot bi opravil sestanek. Umiri se in se pocrkljaj z osebo vsaj za 3 minute.


NAPAKA ŠT. 2: Takoj zaspiš

Nič ni narobe, če malce zadremaš, ampak to, da se obrneš s stran od partnerja in začneš smrčati, kot bi ravnokar pretekel 42 km maraton? To pa je višek! Videti bo, kot da ti ni do ljubljene osebe in si želiš le, da se čimprej umakneš od nje. 


NAPAKA ŠT. 3: Mu/ji rečeš naj gre domov

Če sta par, si tega najbrž ne moreš dovoliti, če pa sta le prijatelja za seks, potem vsekakor ne bo videti lepo, če ga boš takoj po seksu poslal domov. Tudi če boš uporabil stavek: ''Lepo bi te prosil, če greš zdaj domov,'' nikakor ne bo super. Videti bo precej nevljudno in verjemi, da se tvoj ljubimec ne bo več rad vrnil v tvoj objem. 


NAPAKA ŠT. 4: Nikoli se ne pocrkljaš s partnerjem

Po seksu se obrneš stran, vstaneš iz postelje, zaspiš, greš jesti, začneš gledati televizijo in se dobesedno umakneš od partnerja ter se izogibaš njegovih dotikov. To vsekakor ni najboljša izbira, saj po seksu ni lepšega, kot to, da se priviješ v objem in se malce pocrkljaš. Morda vsaj poljub? Daj no, ne bodi tako zategnjen!


NAPAKA ŠT. 5: Začneš govoriti o tem, kaj vse moraš narediti (služba, pospravljanje, otroci ...)


Ne obremenjuj se s stvarmi, ki lahko počakajo in res ne spadajo med rjuhe takrat, ko sta še vsa utrujena od norega seksa. Po seksu je čas za sproščanje, razmišljanje o lepih stvareh in predvsem o tem, da odmislita na stvari, ki vaju spravljajo v stres. Moraš res začeti debato o tem, da perilo ni še zlikano?


NAPAKA ŠT. 6: Začneš tarnati

Zakaj bi po seksu sploh tarnal? Ravno si se sprostil, dal ven iz sebe vso napetost in se ti res zdi, da je to najbolj primeren trenutek, da se začneš pritoževati nad svojim življenjem? Nikakor! Počakaj, da mine vsaj ena ura ;)


NAPAKA ŠT. 7: Partnerju po seksu očitaš, da je bil slab

Pa je res kriv on/ona ali tudi ti? Za seks sta potrebna dva in če gre kaj ''narobe'' potem se je dobro vprašati, če morda ni šlo za šum v komunikaciji. Če partnerju ne poveš, kaj ti paše in ga ne usmerjaš, potem se ne čudi, če boš imel slab seks. Povej naglas, kaj si želiš. 


NAPAKA ŠT. 8: Začneš moriti z vprašanjem: ''Ali ti je sploh prišlo?!''

To je tisto nadležno vprašanje, ki si ga po seksu ne želi slišati nihče, sploh pa ne ženska. S tem, ko ni dosegla orgazma, še ne pomeni, da sta imela slab seks. Preden pa zamoriš vso situacijo s tem, ko jo vprašaš: Ali ti je sploh prišlo? Se drugič raje malce bolj potrudi in naredit tako, da ji bo. Potem boš zagotovo vedel.© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila | Seznam predvajanih del