Radio1_v_zivo


V milijon letih NE BI UGANIL, kaj držita v rokah in občudujeta! To je baje njun ''SIN?!?''
OMG/WTF | 11. 1. 2018 8:45
Tako ''prisrčen,'' da bi ga kar pojedel ...
Ključne besede:     bizarno    posvojitev    noro    brokoli    vegeterijanstvo    zelenjava
Mario in Irene sta se ob pogledu nanj popolno raznežila ... precej bolno :)

Ko že misliš, da si videl in slišal vse, na plano prileti nova bizarna zgodba ob kateri ne veš ali bi se smejal ali jokal. Vegetarijanski par je s svojo posvojitvijo šokiral svet ... in zagotovo bo tudi tebe.

Mario Bostez in njegova partnerka Irene Sancho iz Sevillie sta si tako, kot vsak normalen par želela otroka in se zanj tudi odločila. A pri njima beseda ''normalnost,'' nekako ni pravjšnja. Zvesta vegetarijanca nista želela imeti otroka iz mesa in krvi, zato sta se odločila, da posvojita zelenjavo. Ja, prav si prebral - posvojila sta zelenjavo.

Par je tako posvojil brokoli, ki izvira z Japonske. ''Nisva si želela pravega otroka iz mesa in krvi, saj sva vegetarijanca''


Japonski brokoli si je par zaželel zato, ker menita, da ga ljudje ne spoštujejo dovolj in velikokrat pristane v smetnjaku. 

Preden sta v svoj dom sprejela zelenega ''člana'' pa sta morala skozi več psiholoških testov, da bi se prepričali, da sta prava zanj in mu ne bosta škodovala. Skozi sta dala tudi vse birokratske zahteve in dokazala, da bosta zanj skrbela po svojih najboljših močeh in mu bosta dobra ''starša''.

Mario je povedal, da sta morala v domu nadomestiti tudi tri klime, da bi bilo ozračje zanj čimbolj primerno in bi brokoli imel čim boljše pogoje za ''preživetje''. 


Javnost se je celo pošalila, da upa, da svojega ''sina'' ne bosta spremenila v juho in ga pojedla.


Irene je v davni preteklosti že imela gobo, na katero je bila čustveno navezana, a jo je žal izgubila. S posvojitvijo brokolija pa si je tako končno zacelila rane.

Kot, da bizarnosti še ni dovolj, sta razkrila celo to, da nameravata prihodnje leto posvojiti zelje. 


Ob tem človek ostane brez besed ... čisto brez besed.