Quantcast
Radio1_v_zivo


JE VAJIN SEKS DOVOLJ DOBER? Če narediš vse tri kljukice, potem vama užitka prav gotovo ne manjka
Ljubezen & seks | 10. 1. 2018 12:49
Preveri TRI kriterije, ki ločijo dober seks od slabega seksa
Ključne besede:     seks    ljubezen    moški    ženske    odnosi    samozavest
Kakšno pa je stanje v vajini spalnici?

Seks je poleg vseh romantičnih večerij, zmenkov, objemov, poljubov, priajteljstva in pogovorov, eden od najboljših delov partnerskega odnosa. No, seveda s predpostavko, da je dober in v njem uživata. Oba. Kako pa z gotovostjo vedeti, če je vajin seks res tako dober kot je lahko, ali pa je morda le rutina, ki jo pač prakticirata, ker se tako spodobi, da bo "mir v bajti". Spolni terapevti so prepričani, da se dober seks od manj dobrega ali slabšega seksa, loči po naslednjih kriterijih. V kolikor narediš vse tri kljukice, potem se ti ni potrebno spraševati, če so vajine posteljne vragolije in aktivnosti dovolj dobre. 

 

1. Odkrito se lahko pogovarjata o tem, kaj komu paše in, kaj ne 

 

Veliko parov naredi to napako, da se o seksu premalo pogovarjajo, predvsem, kaj so tiste stvari, ki partnerju najbolj pašejo, kateri dotiki in katere točke mora prijeti za še večje zadovoljstvo. Kdor jezika špara, tudi seksal ne bo tako kot bi si želel. 


Skrivnost dobrega seksa je namreč v recepturi, ki ustreza obema, a da bi  recept odkrila, se morata partnerja pogovarjati ter biti v pogovoru povsem iskrena. Partner ne bere tvojih misli. Če imaš težave z izražanjem, česa si pri seksu želiš več (ali manj), terapevti svetujejo, da vse skupaj zapakiraš v daljše SMS sporočilo in na tak način razkriješ svoje želje.

 


2. Ko sta v akciji, ne razmišljaš o tem, kako izgledaš

Ohlapna zadnjica, pivski trebuh, celulit, podkožni mozolj na nosu - vse to popolnoma izgine, ko sta v objemu en drugega in na te malenkosti sploh ne pomislita. Vse, kar je pomembno tisti hip, sta užitek in povezava s partnerjem. Razmišljanje o tem, kako čvrsta bi morala biti tvoja zadnjica ter kje hudiča si pridelal toliko novih kilogramov, ne sodi v spalnico. Če želiš o tem razmišljati, to prihrani za čas, ko si sam/a s sabo in ne med strastnim objemanjem ter vzdihovanjem. 

 3. Med seksom se tudi smejita

V spalnici mora vedno biti dovolj prostora za tiste najbolj goreče vzdihljaje, obenem pa tudi za navale hihitanja in zabave. Seks povečuje nivo hormona sreče in zadovoljstva - če se med aktom tudi nasmejita, pa čeprav morda ob nenavadni pozi ali pa kar tako malce nagajivo, ker se počutita kot najstnika, to kaže, da je vajin seks odličen in sta v njem popolnoma sproščena.

 

 

BONUS TOČKA: Seks popestrita s posebnimi vzdevki in malce bolj porednimi šepetanji. O ja, govori mi grdo, ti moja seksi žverca, ti! 

 

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | | Seznam predvajanih del