Quantcast
Radio1_v_zivo


Žgečkljiva anketa: Ženske se TOPIJO ob tem, kar moški prevečkrat ZAKRIVAJO!
WOW | 12. 1. 2018 10:50
Več kot 90% jih je reklo enako ... Bo že držalo ;)
Ključne besede:     roke    moški    žile    zapeljivo    zakrito    poželjivo
Ženske pravijo, da prisegajo na seksi moške roke ...

Med ženskami so naredili zanimivo anketo, ki se je glasila: Izpostavite del na moškem telesu, o katerem se govori premalo, a velja za enega najbolj seksapilnih?

Sprva niso vedele, kaj bi na to odgovorile, a so jim pomagali tako, da so imele na voljo 5, spodaj naštetih stvari. Razvrstile so jih od 1 - 5 in več kot 90% jih je na prvo mesto postavilo čvrste roke, ki jih ''krasijo'' žile. 

1. MESTO: Čvrste rokeVerjeti ali ne, skoraj več kot 90% žensk je priznalo, da se stopi ob pogledu na moške roke. Roke, ki so čvrste, močne in jih ''krasijo'' žile so tiste, ki naredijo moškega seksi ter poželjivega. 

''Mišice so ok, a niso tako seksi, kot so žile. Ko vidiš, da ima tip čvrste roke, si le želiš, da bi te z njimi močno zgrabil'' so priznale. Dodale so še, da čvrste roke pri moškem opazijo prej, kot kakršenkoli drugi del telesa, čeprav jih premalokrat izpostavljamo.  Dejale so, da je najlepše, ko ima zavihane rokave, nosi uro, zapestnico ali morda kakšen prstan, ki da le še piko na i. 

Moški, kaj še čakate? Zavihajte rokave in veselo na delo! ;)

2. MESTO: LASJELasje že od nekdaj označujejo moč, oblast in pripadnike moških predstavijo, kot pogumne osebe, ki se ne bojijo ničesar.

Moški z lasmi so zato pri ženskah precej priljubljeni in prav zagotovo na seznamu ''ljubljenčkov'' s katerim bi se marsikatera želela zbuditi. 


3. MESTO: PORAŠČEN OBRAZBradati moški so šarmantni, seksapilni in poželjivi. Čeprav brada, po mnenju mnogih žensk, ne pristaja vsakemu, se je za njo odločilo kar 70% vprašanih, medtem, ko je 30% žensk reklo, da jim je čisto vseeno. 

Ženske pravijo, da je moški z brado videti divji in s tem povezujejo tudi seks, ki mora biti s takšnim ''deci'' nebeški. 


4. MESTO: OSIVELOSTŽenske se bojijo osivelosti, se jo pa toliko manj moški, ki so s prameni sivih las videti naravnost fantastično. Hollywoodski igralec George Clooney že leta kraljuje na tapeti najbolj poželjivih moških in je s sivimi lasmi ter brado vsako leto bolj šarmanten. 

5. MESTO: PORAŠČENO TELOSaj poznaš izraz ''ljubavni tepih,'' kajne? No, večina se je odločila, da bi se v postelji raje znašla z moškim, ki je poraščen, kot pa čisto gol. Zakaj? Ker je to bolj vzburjajoče, možato in jim da občutek varnosti.