Quantcast
Radio1_v_zivo


Do svilnato gladke kože na enostaven in trajen način!
Oglas | 11. 1. 2018 2:22
Tako, praznikov je konec, mnogi od vas ste že s polno paro zakorakali v novo leto. Prav tako smo prepričani, da ste si ob koncu leta 2017 zadali takšne in drugačne novoletne zaobljube.
Ključne besede:     depilacija    odstranjevanje dlak    fotoepilacija    brazilska depilacija    IPL    laserska depilacija

Prihraniti več denarja, dokončati šolanje ali pa preprosto narediti nekaj dobrega zase. Nekaj takega, zaradi česar boste imeli v prihodnosti več časa, da o tem, kako dobro boste izgledali in kako samozavestni boste, sploh ne govorimo. Nekaj takega, kjer se bodo rezultati pokazali takoj, obenem pa bodo trajni.

 

Zdaj je namreč idealni čas, da svojo kožo pripravite na poletje. Pripravite tako, da vas ne bo sram, če boste morali na hitro skočiti v kopalke. Pozimi smo se kar nekoliko zapustili in čas je, da z nadležnimi dlačicami opravimo enkrat za vselej. Najbrž se pri tem sprašujete, kateri način odstranjevanja dlak bi bil za vas najprimernejši. Zagotovo tak, ki ponuja trajne rezultate. Svetujemo vam, da z dlakasto nadlogo opravite kar s pomočjo super metode, ki se imenuje fotoepilacija.

 

 

Kaj je fotoepilacija? 

 

Verjetno ste se ob tem vprašali: “Kaj pa fotoepilacija sploh je?” Vse odgovore vam ponujamo v nadaljevanju našega članka. Načelo fotoepilacije je selektivna fototermoliza, ki je primerna tako za moške kot za ženske. Po domače povedano se s pomočjo aparata na kožo aplicira svetloba, ki se nato pretvori v toploto in selektivno uniči celice za rast dlačic.

 

Kaj se pri tem pravzaprav zgodi? Barvilo melanin, ki se nahaja v dlačici, svetlobo absorbira ter jo prenese prav do lasnega mešička. Tam se svetloba pretvori v toploto in uniči celice, ki hranijo dlačico. Zato dlake po telesu sčasoma odmrejo in odpadejo. Z vsakim obiskom pri nas je dlačic manj, saj fotoepilacija uniči kar od 80 do 90 odstotkov dlačic.

 

 

Kako začeti s fotoepilacijo?

 

Ko se boste odločili za obisk pri nas, se bomo z vami najprej temeljito pogovorili in na podlagi vprašalnika ugotovili, ali je Nomasvello fotoepilacija primerna tudi za vas. Določili bomo vaš fototip in barvo kože, ocenili debelino in gostoto dlačic ter se odločili za ustrezen tretma.

 

Nato bomo izvedli brezplačen preizkusni tretma. Pri tem naj omenimo, da lahko fotoepilacijo opravimo na različnih predelih telesa, razen okrog oči, v ušesu in v nosu. Število nadaljnjih tretmajev pa je odvisno predvsem od tipa kože, debeline in barve dlačic, predela telesa, pa tudi od spola in starosti.

 

 

 

Na vsa vaša vprašanja lahko odgovorijo pravi strokovnjaki

 

Sodelujemo s kvalificiranimi strokovnjaki in zdravniki, ki imajo bogato znanje iz različnih področij: estetike, dermatologije in svetlobne terapije. Tako vam lahko zagotovimo povsem varne, zanesljive ter kakovostne tretmaje. Številni ljudje so se že odločili za fotoepilacijo, zdaj je čas, da se zanjo odločite tudi vi. Veselimo se vašega obiska!

 

 

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila - lokalne volitve | Volilna pravila - referendumska kampanja | Seznam predvajanih del