Quantcast
Radio1_v_zivo


Kaj razkriva njegovo OBNAŠANJE v postelji? Če se vede takole, si O TEBI misli naslednje ...
Ljubezen & seks | 9. 1. 2018 13:29
Fantje so spregovorili, kaj se jim plete po glavi
Ključne besede:     pozornost    moški    ženska    razmerje    obnašanje    seks    postelja    razmišlanje    mnenje    razkrito
Je do tebe nežen, pozoren ali hladen?

Si se kdaj vprašala, kaj razmišlja medtem, ko seksata ali takrat, ko objeta, čisto brez besed ležita drug ob drugem? Sedaj boš izvedela.

Moški sicer ne analizirajo stvari na način, kot jih ženske, znajo pa zagotovo ločiti medtem, kaj pomeni nekoga ljubiti ali pa ga imeti zgolj za popestritev časa.


Če žensko ljubim, potem bom zagotovo naredil vse, da ji bo med seksom dobro in bo uživala maksimalno.

Anže, 32 let


Če mi je kaj do nje, se bom zagotovo potrudil, da tudi ona doživi orgazem, pa čeprav mi vzame več kot 15 minut.

Vitan, 29 let


Med seksom jo rad gledam v oči in jo občudujem. Če mi ne bi bilo do nje, tega vsekakor ne bi počel, ker bi mi bilo nelagodno.

Ivo, 36 let


Skrajno neprijetno se počutim, če ni doživela orgazma in si to jemljem k srcu. Zakaj? Ker mi ni vseeno. Če je ne bi imel rad, bi vstal in šel čimbolj stran od nje.

Simon, 27 letVšeč mi je, če je na začetku malce nedostopna in mi ne ''da'' ravno na prvem zmenku - takrat vem, da je prava!

Nik, 30 let


Če mi ženska ni preveč všeč in jo imam dejansko le za seks, potem je ne bom obdelal oralno - pač mi preprosto ni do tega.

Zoran, 27 let


To, da bi se po koncu seksa z njo crkljal pomeni le eno - zaljubljam se vanjo.

Jernej, 31 let


Bil sem z žensko, ki mi je bil noro všeč vonj in občutek njenih las. Ko sva se objemala, sem vedno ležal za njo, da sem lahko vohal njene lase ... počasi sem se zaljubil, a se ni izšlo.

Goran, 37 letV postelji zelo rad z njo tudi samo ležim. Rad jo imam in največ mi pomeni to, da čutim njeno kožo, njen dotik in to, da je ob meni.

Boštjan, 32 let


Z žensko, s katero si ne želim resnega razmerja ne bom seksal preveč intenzivno, čutno in predvsem to, da jo bom poljubljal od glave do pet. Gre za seks, ki se zaradi mene lahko konča v manj kot 5 minutah.

Tadej, 25 let


Če ženska z mano ne doživi orgazma, mi to ne pomeni, da sem slab jaz, ampak da je ona tista, ki se ni znala sprostiti.

Gašper, 31 letMoja bivša je vedno seksala močno naličena. Medtem, ko je mislila, da mi je seksi, sem bil z njo najraje v pozi, da je nisem gledal v obraz. Drugače mi ne bi prišlo. 

Dejan, 30 let


To, da me ne bo hotela zadovoljiti oralno mi bo dalo vedeti, da ji ne pomenim toliko, kot ona meni.

Matija, 29 let


Ženske, ki jih imam za sproti nikoli ne poljubljam med seksom na usta ... pač gre le za seks, poljubi pa so bolj intimni.

Peter, 26 let


Če ji po seksu rečem, da sem utrujen, pri meni to pomeni le eno - ne da se mi ukvarjati z njo in bi rad zaspal.

Rok, 34 let
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | | Seznam predvajanih del