Quantcast
Radio1_v_zivo


Kaj je iz sebe naredil igralec iz filma o Harryju Potterju?! Danes, pri svojih 28-ih letih je NEPREPOZNAVEN!
Svet slavnih | 14. 1. 2018 4:14
Matthew Lewis je iz sebe naredil osebo, ki jemlje dih!
Ključne besede:     Matthew Lewis    Neville Longbottom    Harry Potter    sprememba    preobrazba    igralec
Matthew Lewis je zrasel v seksi mladeniča, ki ga marsikatera rada pogleda

Če spadaš med navdušence filmov o Harryju Potterju, potem zagotovo veš, kdo je deček, ki je igral ''buckastega'' Neville Longbottoma (Velerita). To je igralec, ki mu je v resnici ime Matthew Lewis, rojen je bil junija leta 1989 in danes šteje že 28-let.Matthewa si je večina zapomnila, kot prikupnega malega dečka, okroglih lic in malce krivih velikih zob. Kljub temu je preko ekranov navduševal s svojo simpatičnostjo, ki pa se je z leti le še stopnjevala in prerasla  v nekaj, kar danes jemlje dih mnogim ženskam. 


Sprememba je več kot očitna, kajne?

Igralec s svojim videzom ni bil preveč zadovoljen, zato je ukrepal in stvari vzel v svoje roke. V svetu slavnih je videz še kako pomemben, zato igralci in igralke slej ko prej podležejo raznoraznim estetskim operacijam in to je storil tudi mladi igralc. Ni se ravno ulegel pod nož, je pa naredil velik korak s tem, ko je obiskal zobozdravnika ter si dal popraviti zobe. Saj veš, kako pravijo: Nasmeh je ogledalo duše - In več kot očitno je to pri njemu delovalo.Spremenil se je v zapeljivega fanta, ki se mu dandanes ne more upreti nobena, čeprav že ima svojo izvoljenko, ki jo je tudi že zaprosil.
Anglež, ki v višino meri 1,83 cm je s spremembo videza postal bolj samozavesten, nasmeh pa mu kar ne izgine z obraza. Si opazil, kakšno majico nosi na fotografiji? Na njej je narisana njegova podoba s filma Harry Potter. Napis, ki jo krasi pa je prav gotovo nekaj, kar v njegovem primeru še kako drži: Started from the bottom! (Začel pri dnu)Matthew si je spremenil pričesko, se začel oblačiti drugače, veliko pa dela tudi na svoji postavi, kar je videti že na daleč.  Je velik ljubitelj živali :)

Hm, kdo ga ne bi? ;)V letu 2016 pa se je zaročil s prelepo Angelo Jones.
Igralci iz filma Harry Potter iz leve proti desni: Tom Felton (Draco Malfoy), Daniel Radcliffe (Harry Potter), Rupert Grint (Ron Weasley) in očarljivi Matthew Lewis.
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | | Seznam predvajanih del