Quantcast
Radio1_v_zivo


Če ti govori te vrste STAVKOV pomeni, da te ljubi!
Ljubezen in odnosi | 15. 1. 2018 13:32
To so besede, s katerimi ti potrdi, da te ima iskreno rad ...
Ključne besede:     stavki    ljubezen    potrditev    razmerje    besede    pomen    moški    ženska    čustva
''Vse mi pomeniš ...''

Čeprav so moški običajno tisti, ki svojo ljubezen pokažejo z dejanji, kot pa z besedami - saj so po mnenju nekaterih žensk pri izražanju čustev malce bolj ''levi,'' lahko tudi iz povsem običajnih stavkov, ki so kratki in jedrnati razbereš, da mu pomeniš vse na svetu. 

Poglej si, nekaj stavkov, ki ti jih zagotovo reče večkrat, a so tebi čisto nekaj navadnega - z njimi ti namreč sporoča, da te ljubi bolj, kot si misliš ...


''Ponosen sem nate'' Ta stavek si si morala prislužiti z nečim, kar ga je res navdušilo in tega kar ne more skriti. To pomeni, da misli iskreno in je od srca ponosen nate, sploh, če ti to pove naglas.

''Odkar sem spoznal tebe ...'' Si spremenila njegovo življenje na bolje in ti to tudi pove v obraz? Potem je zagotovo res, drugače bi bil tiho. 

''Meni si všeč takšna, kot si'' Ni potrebe, da se spreminjaš, hujšaš ali se začneš oblačiti drugače, saj te ljubi takšno kot si. Če te ne bi sprejemal takšno kot si, najbrž ne bi bil s tabo.

''Si lačna? Ti kaj pripravim?'' Skrben je, ker želi, da se počutiš dobro in si priskrbljena. Čeprav morda ne zna kuhati, je pokazal, da mu je mar zate in tvoje potrebe.

''Ostaniva danes doma, samo jaz in ti'' Želi biti s tabo, čeprav je vikend in gredo vsi njegovi prijatelji na pivo? No, potem veš, koliko mu pomeniš in je rad s tabo. 

''Pogrešam te'' Ni potrebe, da ti vsakdan pošlje sms sporočilo z vsebino ''pogrešam te'' ali ''mislim nate,'' a, če se občasno spomni in te razveseli z nečim takim, pa vedi, da misli zelo resno. Morda ti sporoča s tem, da mu nameniš premalo časa ...

''Najraje se stiskam s tabo'' Tvoj fant je pravi ''medvedek'' in potrebuje več pozornosti, zato ga ne zanemarjaj ter ga objemi večkrat! 

''Všeč mi je, ko ...'' Imaš neko posebno lastnost, ki jo tvoj dragi na tebi preprosto obožuje in ti to večkrat pove? Morda izvrstno kuhaš, se lepo smeješ in mu znaš dan polepšati s kakšno malenkostjo? No, če ti to pove naglas, potem zagotovo delaš prav in le tako naprej ;)

''Ne rad posojam tole, ampak, ker si ravno ti ...'' Ti je posodil nekaj, kar mu je zelo pri srcu in tega ni dal še nobenemu? Brez dvoma si mu številka ena v življenju. 

''Skrbi me zate'' Če nekoga ljubiš, te posledično zanj tudi skrbi in ti ni vseeno, kaj počne in kako. Skrbi ga zate, za tvoje zdravje in počutje. Želi, da bolj paziš nase, saj ne bi prenesel, da bi se ti kaj zgodilo.

''Zakaj se mi je javljaš na telefon?'' Pustil ti je več neodgovorjenih klicev, ti pa se še vedno nisi javila, ker si lakiraš nohte, spiš ali imaš potiho telefon? Nikar! To ga bo zelo razjezilo, saj bo takoj pomisli na najslabši možni scenarij.

''Bom jaz to pospravil, pojdi počivat'' Oh, kakšen srček. Zate bi storil vse, tudi prijel sesalec, krpo ali čistilo. 

''Nisem ljubosumen, samo na živce mi gre, če te kdo gleda ...'' Seveda ne bo priznal, da je ljubosumen, a to ne pomeni nič drugega kot to, da te ima rad. Si njegova in ne prenese, da te nekdo drug ''požira'' z očmi - seveda govorimo o zdravem ljubosumju.

''Na živce mi gre, če me ne poslušaš!'' Nekaj ti govori, ti pa si z mislimi nekje drugje. Všeč mu je, če ga poslušaš, saj ti rad pove svoje stvari, sploh, če pokažeš zanimanje. To pomeni, da ti zaupa in pove stvari, ki so mu pomembne ter jih rad deli s tabo. 

''Ne maram romantičnih filmov, ampak ti dovolim, da ga izbereš'' S tabo gleda romantične filme, čeprav jih ne mara? Ah, to je to - okužila si ga s 100% ljubeznijo.

''Moji starši te radi vidijo'' Morda ne bo priznal, a veliko mu pomeni, če te obožujejo tudi njegovi starši. To, da te rada vidita in sta vesela, da te ima, mu predstavlja velik plus, saj zanj predstavlja nekakšno potrditev, da si res dekle vredno njegove ljubezni. 

''Razmišljam, če bi midva ...'' To, da uporablja dvojino, ko govori o stvareh, ki si jih želi početi v prihodnosti je več, kot odlično. Pomeni, da si želi opravljati stvari s tabo, te ima v načrtih in si zanj pomemben del življenja.

''Zanima me, kakšno je tvoje mnenje'' To je znak, da mu tvoje mnenje pomeni ogromno in ve, da mu boš dala pravi odgovor. S tem ti pokaže, da te ima rad in je prepričan, da se boš znala odločiti tako, da mu boš pomagala.

''Ne vidim te rad, kadar si slabe volje'' To je pač ljubezen. Tako, kot ti ne vidiš rada, da je on slabe volje, tako tudi njega boli, če ti nekaj ni pogodu. Vedno bo storil vse, da te bo spravil v dobro voljo - samo ne biti tečna ;)

''Če te to moti, bom nehal ...'' Pretirano kadi? Ali počne nekaj, kar ti ni všeč ter bi bil pripravljen zate to opustiti? Morda je le copata ali pa je preprosto moški, ki se želi spremeniti zate in te neskončno ljubi, ker ve, koliko ti to pomeni.
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila - lokalne volitve | Volilna pravila - referendumska kampanja | Seznam predvajanih del