Radio1_v_zivo


Otroci so z njo prekinili vse stike, ko je storila TOLE! Sedaj se je ona odrekla njim!
Žalostno | 6. 1. 2018 14:50
Ko boš prebral/a to zgodbo, si boš zamislil/a!
Ključne besede:     transeksualnost    žalostno    družina    otroci    neverjetno    hinavščina
Spremenila si je spol, zato so jo odtroci odslovili! Sedaj je ona odslovila njih!

Tokrat pišemo o Melissi iz Velike Britanije, ki je na Jackpotu zadela 4 milijonov funtov. In kakšna je pravzaprav zgodba? 57-letna Melissa je po poklicu voznica taksija. Vse se je začelo, ko se je prej moški po imenu Leso odločil, da postane ženska, ki se bo imenovala Melissa. Takrat so ga/jo otroci, ki so danes stari 19, 29, 30 in 39 let obsojali in se umaknili iz življenja svojega očeta, ki je kar naenkrat postal mama. Z njo niso želeli imeti nobenih stikov več, saj so se je sramovali. Potem pa se je zgodba obrnila. Melisa je, tako kot vsak dan znova vozila taksi. Odločila se je, da si kupi Jackpot srečko. In potem je zadela kar 4 milijone funtov.

"Še vedno jih imam zelo, zelo rada, a od njih ne želim lažne ljubezni, saj z mano niso bili tudi takrat, ko je bilo meni zelo hudo!"

Takrat so se njeni otroci seveda želeli vrniti k njej, a odločila se je, da jim ne da te možnosti. »Težko je bilo, ko sem bila v tej situaciji, da sem jih morala zavrniti. Zavedam se, da je treba otroke ljubiti brezpogojno in da ne smeš kar tako nekoga odrezati iz svojega življenja. Ampak oni so bili tisti, ki so me odstranili iz svojih življenj, ko sem si spremenila spol, zakaj bi me želeli spoštovati sedaj, ko imam ogromno denarja? Imeli so možnost, da bi se vrnili. Še vedno jih imam zelo, zelo rada, a od njih ne želim lažne ljubezni, saj z mano niso bili tudi takrat, ko je bilo meni zelo hudo!«


Z milijoni, ki jih je zadela, si bo privoščila hišo z bazenom ter boljši avto!

25 let je po 16 ur na dan vozila taksi, da bi preživela. Tu pa tam je bila tako revna, da je v celem dnevu pojedla le kos kruha. Zaradi njene transeksualnosti so jo mnogokrat napadali. Le redki so se našli, ki so ji v težkih časih stali ob strani, celo dobri ljudje, ki so ji zbrali denar za popravilo zob, ki so bili že v precej slabem stanju. Povedala je, da bo tem ljudem sedaj večkratno povrnila. Prav tako pa si bo privoščila hišo z bazenom ter nekoliko boljši avto. Drugih načrtov zaenkrat nima. 


»Ljudje so me prepričevali, da ne bom v življenju nikoli uspešna kot ženska, a dokazala sem nasprotno. Čas je za spremembo! Prijavila sem se na britanski talent in od sedaj mi bo vsak dan nekaj vreden! Če ste do sedaj mislili, da je Lady Gaga čudna, potem niste videli še ničesar!«