Quantcast
Radio1_v_zivo


DRUŽINI je umrl PES, ko boš videl, kaj so storili potem, te bo ZMRAZILO!
OMG/WTF | 6. 1. 2018 12:31
Tvoje upanje v boljše človeštvo se bo zmanjšalo še za kak procent
Ključne besede:     pes    družina    smrt    groza    preproga    bizarno    neverjetno    nečloveško
Le kaj je narobe s tem psom?

Na internetu lahko človek najde različne bizarnosti. Če le veš kje iskati, potem lahko kaj kmalu postaneš mnenja, da smo ljudje grozna bitja. Včasih pa se zgodi, da niti ne iščeš, a kljub temu najdeš nekaj, za kar bi želel, da ne bi nikoli videl.

Takšna je tudi situacija s to zgodbo s Facebooka. Tam se je namreč našel oglas. Nekdo je prodajal pasjo preprogo. Ko je Katie Gold iz Teksasa, Amerika videla oglas si je mislila, da gre za preprogo, na kateri je odtisnjen motiv psa. Druga misel je bila, da gre mogoče za preprogo, katero je nekdanji pes gospoda, ki je to prodajal, uporabljal za počitek. A odločila se je, da se malo pozanima in prišla do GROZNEGA spoznanja.

 


Na prvi pogled bi tudi ti verjetno rekel, da je prodajalec na Facebooku objavil sliko svojega psa, da bi lažje prodal svojo rabljeno preprogo.A ko vidiš celotno objavo ti postane jasno, da so ti »bolni« ljudje svojega mrtvega psa predelali v preprogo in jo nato preko spleta želeli prodati za 50 dolarjev. Družina, ki je storila to okrutno, nečloveško dejanje je od takrat dalje v mestu, kjer živi, deležna kritik in zgražanj s strani drugih ljudi. »Da jih ni sram, kako si drznejo storiti kaj takega. Nekateri ljudje res nimajo meje, samo to gledajo, kje bi lahko dodatno zaslužili denar«, je povedala Katie Gold, ki je med prvimi postala pozorna, da pri objavi oglasa nekaj ni normalno.

Seveda so se takoj pojavili tudi komentarji drugih ljudi: »To je prav posebna vrsta neumnih ljudi, ki sploh lahko pomislijo na kaj takega in to potem celo storijo…!!! Kaj je narobe z ljudmi?!« in pa drugi: »Moj bog, to je tako moteče!«.