Radio1_v_zivo


Denis Avdić PONOVNO pristal na urgenci?! Za vse poslušalce ima pomembno sporočilo!
Denis Avdić Show | 5. 1. 2018 10:48
Sporočilo za vse zaskrbljene poslušalce Radia 1
Ključne besede:     Denis Avdić    urgenca
Z Denisom je vse OK, brez skrbi.

Javil se je z dopusta in vsem sporoča tole:
PRENESI DATOTEKO
Kaj se dogaja z Denisom?

V tem tednu je Žurnal24 objavil članek z naslovom Denis Avdić pristal na urgenci, ki ste ga seveda opazili tudi zvesti poslušalci Radia 1. Posledično se je seveda v našem poštnem nabiralniku in na telefonskem odzivniku zvrstilo mnogo zaskrbljenih klicev ljudi, ki jih je novica šokirala.

 

Omenjeni portal piše o tem, da je bil Denis zaradi izredno slabega počutja sprejet v UKC, kjer naj bi sprva mislili, da gre za infarkt, kasneje pa so zdravniki vendarle ugotovili, da je šlo za napade tesnobe.Medijskim kolegom na Žurnal24 se sicer zahvaljujemo za skrb in pozornost, pa vendar bi jim tudi predlagali, da se v bodoče bolj angažirajo pri preverjanju informacij, saj je novica o Denisovem obisku urgence stara že leto in pol. Zakaj se jo je Žurnal24 odločil obuditi ravno letošnjega 1. januarja, nam ni znano, vsekakor pa to ni prav, saj se z rahlo nepozornim branjem lahko zgodi, da bralec popolnoma napačno interpretira besedilo.

 

Naj vas tako pomirimo, z Denisom je vse v redu. Trenutno je s svojo  drago Ano in njunim navihanim sinkom Timom na dopustu, v etru pa ga boš ponovno lahko slišal 15. januarja. Za dokaz pa še njegov malce bolj poraščen selfie, ki nam ga je poslal ter pogovor z Jano in Deželakom, v katerem je potrdil, da je z njim prav zares vse OK! :)