Radio1_v_zivo


NOSEČA DRUŽINA?! Šest mesecev so počeli nekaj, s čimer so na koncu ZAPRLI USTA mnogim!
WOW | 6. 1. 2018 4:37
Ko se ''vzameš v roke'' se zgodijo čudeži!
Ključne besede:     družina    hujšanje    rezultat    uspeh    6 mesecev    volja    motivacija
Družina se je odločila, da shujša ... Rezultat? Neverjeten!

Hujšanje je stvar, ki zagotovo ni najlažja in marsikomu ne diši. Gre za cilj, ki je težek mentalno in tudi fizično. Tako se je nekega dne fotograf Jesse odločil, da z družino doseže cilj, ki se mu reče: skupna izguba kilogramov.

Svojo ''nosečo'' družino je motiviral in spravil v formo!Vse se je začelo tako, ko se je Jesse-jeva mama odločila, da se preseli k njemu in njegovi noseči ženi, da jima bo pomagala pri prvih dnevih rojstva otroka. Takrat je Jesse videl priložnost, da se malce bolj povežejo kot družina, zato je k sebi povabil tudi očeta.Jessejev oče je imel takrat precej težav z alkoholizmom in pretiranim pitjem piva, zato ga je želel spreobrniti s tem, da bi za celotno družino uvedel nov režim prehrane, telovadbe in posledično tudi njemu zopet vliv voljo do življenja. 
Začela sta s programom v fitnesu in ga obiskovala redno večkrat na teden.

V

Velikokrat je bilo naporno in precej hudo, a sta vztrajala ...
Posvetila sta se tudi gibanju v naravi in sprva začela s hitro hojo, kasneje pa se je vse skupaj sprevrglo v tek, ki je postal del njunega vsakdana. 
Po 6-ih mesecih garanja, odrekanja in predvsem močne volje, sta presenetila ter vsem dokazala, da lahko z disciplino v tako kratkem času dosežeš zelo velike spremembe.Kakršen oče, takšen sin ;)
''Nosečniški'' trebuh pa je odpravila tudi žena ;)
Zato ne čakaj na jutri, ampak začni že danes! Naredi spremembo in namesto six paca (piva) v hladilniku, imej to poletje takšnega kar na svojem telesu;)