Quantcast
Radio1_v_zivo


TOP 4: To so TRI najboljše ženske v horoskopu, ki so za poročit!
Horoskop | 28. 12. 2017 11:50
Pred tretjo pa skoraj vsak moški poklekne
Ključne besede:     horoskop    znamenja    ženska    fatalna ženska    obujanje
Ovnica, levinja in rakica so glede na horoskop pravi material za poroko!

Tudi to je lahko eden izmed znakov, da je neka ženska popolna zate. Astrologi so odkrili, katera 3 znamenja so najboljša za "idealno ženo". 


OVNICA (21. marec - 20. april)

Če razmišljaš, da bi se poročil z "ovnico", potem se kar pripravi na resno predanost. Ta ženska je ekstremno trmasta, z zelo močno osebnostjo.

Imej v mislih, da boš vedno moral delati za ta odnos, da ne bo dolgočasen, saj bo ženska v tem astrološkem znamenju pričakovala od tebe, da ji nudiš podporo ter da si zanimiv.

Ta ženska je prizemljena in pričakuje le najboljše od ljudi okrog sebe. Ravno zato je uspešna in tudi tebe bo naredila uspešnega.

Kot mama je zelo stroga in bo dala vse od sebe, da bo svoje otroke vzgojila v dobrem duhu, da bodo uspešni.

Ko pa gre za moškega, "ovnica" išče močne karakterje, ki zrcalijo njenega. Pri partnerju bo iskala na primer vztrajnost, odločnost in moč.


RAKICA (22.junij - 22.julij)

To je ženska, ki se ne boji pokazati svojih čustev. Njena največja skrb je sreča in zadovoljstvo ljudi, ki jih ima rada. Če si ta srečnež, ki ima "rakico" v življenju, potem vedi, da se bo potrudila, da te osreči.

Edina slaba stran tega znamenja je, da bo nekaj drame v odnosu, saj so zelo čustvene.

Vendar pa ta slaba stran ni nič v primerjavi s tem, kaj vse je pripravljena nuditi. Kot prava gospodinja in skrbna žena, se bo trudila ustvariti toplo vzdušje v vajinem gnezdecu in kuhati dobro hrano. Če boš poročil takšno žensko, ti ne bo treba skrbeti, da bodo tvoja kosila neokusna.

Ko pa gre za otroke, jih bo postavila na prvo mesto, saj so njeno najbolj dragoceno imetje. Ta ženske pri možu išče ljubezen in iskrenost.


LEVINJA (23. julij - 23. avgust)

Glede na to, da je levinja stroga in direktna, bo iskala močnega partnerja. Ta ženska je izjemno očarljiva in njena neodvisnost neizmerno privlači moške.

Čeprav se boš z njo občasno sporekel, ne boš nikjer našel bolj zveste in predane partnerke od levinje. Ona točno ve, kako izgleda prava in čista ljubezen, potrudila pa se bo tudi, da ti jo bo nudila.

Najboljša stvar pri tej ženski pa je, da je s svojo močjo pripravljena ščititi svojega partnerja. Levinja je popoln primer plenilke oziroma mame medvedke - nikomur ne bo dopustila, da bo škodil njeni družini. Naredila bo vse, da bo obvarovala tiste, ki so ji blizu.

Brez dvoma, ta ženska ima veliko srce in je zelo močna. Pri moškemu išče nekoga, ki ji bo kos pri njeni notranji moči in ki jo bo spoštoval dovolj, da je ne bo uporabil proti njej.
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila | Seznam predvajanih del