Quantcast
Radio1_v_zivo


Če se najdeš v eni izmed teh 16-ih točk, potem je bilo tvoje silvestrovanje FENOMENALNO!
LOL | 1. 1. 2018 4:34
Si končno dočakal ''zadevo'' pod številko osem? Čestitamo!
Ključne besede:     noč    silvestrovanje    počutje    točke    noč    zabava    norost    preživljanje
Si preživel noro noč? Potem te čaka dobro leto ;)

Najdaljša noč v letu je za nami in vstopili smo v leto 2018. Nekateri novo leto preživijo na kavču z ljubljeno družbo, spet drugi ga prespijo, so pa tudi tisti, ki ga pošteno ''zalijejo'' in ga pričakajo v pravem žurerskem duhu.

Če si naredil vsaj eno izmed teh 16-ih stvari, potem si preživel kar zanimivo noč, če pa si naredil večino stvari iz seznama pa te čaka precej ''naporen'' dan v postelji :)


1. Plesal si kot nor in še zdaj te bolijo pete

Ples je vedno dobrodošel in ga nikoli ne manjka na dobrih zabavah. Če si veliko plesal in te vse boli, to pomeni dvoje - dobra glasba in odlična družba.2. Domov si prišel s polito obleko


Če alkohol teče v potokih, so ponavadi posledice vidne tudi na tvojih oblačilih. Če si se naslednji dan zbudil s polito obleko, to pomeni le, da je bila nora žurka, ki je pustila pečat v obliki madežev. 


3. Na vseh fotografijah si dobre volje

Ni boljšega kot to, da naslednji dan preletiš fotografije in se smejiš sam sebi, ker veš, da si se imel noro dobro. Če so tvoje fotografije malce smešne, čudne in nenavadne, a si na vseh dobre volje, to pomeni, da si preživel odlično noč. 


4. Boli te glava 

Te boli glava? Eh, saj to je bilo za pričakovati. Po dobrem žuru, se dan pozna in s tem tudi glavobol. Pojej nekaj mastnega, popij dovolj vode, počivaj ... naslednji dan boš kot nov.5. Žejen si

Kako ironično, da si žejen, čeprav si sinoči spil veliko tekočine, ki pa ni bila ravno voda. Nimaš kaj, vstop v novo leto mora biti ''tekoč''.


6. Paše ti mastno, še najbolje bi se ti prilegla juha

Kakopak! Masten hamburger, pica, pomfri ali kebab? Definitivno pravi balzam za tvoj želodec, a še prej pa bi raje pojedel mamino govejo juho. 


7. Spoznal si super osebo, ki ti ne gre z glave

Če si v zvezi to definitivno ni najboljše, če pa si samski, pa je to nekaj, kar ti je zagotovo polepšalo večer in še cel dan. Morda se ti obeta začetek novega razmerja, ki ti bo lepšalo trenutke v letu 2018 - srečno!
8. Zapravil si manj kot 20 EUR

Ko odpreš denarnico in vidiš, da nisi zapravil skoraj nič, je nekaj najboljšega. Imel si se noro dobro in si še vedno ''bogat?'' Oh, to je življenje.


9. Razmišljaš, kako točno si prišel domov in predvsem kdaj

Me je pripeljal prijatelj? Sem šel s taksijem? Sem pešačil? Saj je vseeno, važno, da si se imel nepozabno. To, da se ne spomniš, kako si prišel domov je lahko posledica prekomerne količine alkohola, ali pa je bilo preprosto milijon odličnih trenutkov in več ne veš, kateri je bil boljši. 
10. Komaj čakaš na popoldanski spanec

Ravno si se zbudil, a si še bolj zaspan. Tvoje telo je utrujeno in kar kriči po spancu. Pojej juho in pojdi nazaj spat, saj nisi več rosno mlad, da bi lahko šel naprej na žur ... Ali pač?


11. Moti te svetloba

Oh, ta svetloba! Tvoje oči so utrujene, glava je težka in prav nič ti ne sede svetloba, ki prodira skozi tvoje okno. 


12. Strah  te je ''obiskati'' Facebook

''O, ne! Kaj, če me je kdo označil na sliki, kjer sem totalno neprimeren?'' Ja, to pa je nerodno. Vsi vemo, kako neprijetno je, ko te prijatelj označi na fotografiji, kjer je on izpadel kul, ti pa si totalno zanič. 

13. Razmišljaš, če imaš denarnico in telefon pri sebi

Večni strah vseh, ki smo odvisni od telefona, v denarnici pa nosimo s seboj en kup dokumentov. To, da bi izgubili telefon je nekaj,


14. Si na slabem glasu - očitno si precej prepeval

''Ko pride polnoč, ko gorijo le še sveče ...'' Je Alfijeva uspešnica, ki jo na vse grlo prepevamo že več let in še vedno se nam zdi, kot bi jo slišali prvič. Takrat zapojejo tudi tisti, ki nimajo posluha. Sicer pa, kako pa bi bil videti žur, če nihče ne bi prepeval?15. Zbudiš se zadovoljen, kljub slabemu počutju

Veš le, da je za tabo en mega žur, ki ti bo še lep čas ostal v spominu (kakorkoli se ga že spomniš) in komaj čakaš, da se ponovi. Sam pri sebi se zavedaš, da si dobro preživel noč in komaj čakaš, da s prijatelji poklepetaš o zadevah, ki so ti ''ušle'' z glave.

16. ''Ne bom več pil!'' Je tipičen stavek po vsaki divji noči

Klasika! To je legendarni stavek, ki ga izreče vsak tretji človek na svetu potem, ko se naslednji dan zbudi z mačkom. Je največja laž, ki pa je že naslednji vikend pozabljena!

Na zdravje in vse dobro v letu 2018!
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila | Seznam predvajanih del