Quantcast
Radio1_v_zivo


V Kranju drsalna revija - čarobne ledene risanke
| 27. 12. 2017 5:36
Drsalni klub Kranj vabi v dvorano Zlato polje v sredo, 27. decembra
Ključne besede:     drsanje    drsalni klub Kranj    drsalna revija    otroci    led
V Ledni dvorani na Zlatem polju se obetajo čarobne ledene risanke!

Drsalni klub Kranj vabi vse ljubitelje umetnostnega drsanja na drsalno revijo, ki bo v sredo, 27. decembra, ob 18. uri v Ledni dvorani na Zlatem polju. Na tradicionalni reviji, ki tokrat nosi naslov Ledene risanke, bodo mladi drsalci skupaj s trenerji in celo nekaterimi starši na led postavili junake znanih risank.
Kranjski umetnostni drsalci bodo tudi letos, podobno kot ob koncu vsakega leta, pripravili drsalno revijo. Doslej so se po ledu že zavrteli kot pirati s Karibov, se z drsalkami na nogah sprehodili po državah sveta, na ledu pričarali zabaviščni park, keltske pripovedke in še kaj. Tokrat pa so se odločili, da se od jubilejnega leta 2017, ko Drsalni klub praznuje deseto obletnico, poslovijo z melodijami, ki so se nam v spomin vtisnile ob gledanju nekaterih znanih risank.
»Zadnje dni umetnostne drsalke, med katerimi se najde tudi kak mlad drsalec, že prav pridno vadijo za drsalno revijo. Na njej se bodo predstavili prav vsi, ki so vključeni v naš klub – tako tekmovalci vseh kategorij, kot tudi tisti, ki so se nam na tečajih drsanja šele dobro pridružili,« je pojasnila Mojca Brezar, predsednica Drsalnega kluba Kranj.
Razgibane in zanimive točke za drsalno revijo sta sestavili trenerki Tina Odžič in Sarah Robert Sifaoui. »Odločili smo se, da letos v ospredje postavimo znane risanke. Malo zato ker risanke največkrat spremlja takšna glasba, ki je lahko odlična spremljava pri umetnostnem drsanju, predvsem pa zato da ob koncu leta razveselimo vse najmlajše – tako male gledalce kot tudi naše mlade drsalce,« je pojasnila Tina Odžič, trenerka Drsalnega kluba Kranj.

Pričarali bodo živali, ki so nas nasmejale v Zootopiji, se s pisanimi kostumi in še bolj pisano živalsko druščino odpravili v Rio ter se z deklico Vaiano podali na rajski otok. Na kranjski led z drsalkami na nogah prihajajo še mala morska deklica, levji kralj, Tarzan in še kdo iz druščine znanih junakov sodobnih animiranih filmov.
A to še ni vse. Decembrsko revijo bodo popestrili drsalci iz prestolnice, saj so Kranjčani na led povabili dobre prijatelje, člane Drsalno kotalkarskega kluba Stanko Bloudek Ljubljana. Prišepnili so nam, da so za nastop v Kranju pripravili prav posebno presenečenje!
Vstopnine ni. Srečelov bo.
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | | Seznam predvajanih del