Quantcast
Radio1_v_zivo


TEŽKO PREBOLIJO: To je PET znamenj HOROSKOPA, ki so kot BIVŠI PARTNERJI najbolj problematični
Horoskop | 18. 12. 2017 9:40
Po razpadu zveze je s temi znaki težko ostati prijatelj
Ključne besede:     horoskop    bivši    odnosi    razhod
Nekateri težje prenesejo razhod kot drugi.

Razhodi bolijo, to je dejstvo. A nekateri jih prenašajo slabše kot drugi. To naj bi bila horoskopska znamenja, ki jih konec zveze najbolj prizadene, sploh če so oni tisti, ki so bili dani na čevelj.

 

 

1. BIK

Kombinacija trme in posesivnosti lahko bika hitro spremeni v bivšega iz najhujše nočne more. Ko ego bika trpi, padajo maske, rokavice se slečejo in zapuščeni/a se lahko hitro prelevi v izredno zajedljivega in maščevalnega bivšega partnerja. V obraz ali po telefonu, pravzaprav je biku povsem vseeno, kako sporočilo pride do tebe, ti bo povedal svoje in pri tem ne bo izbiral besed. Bik nikoli ne pozabi in težko preboli. Počakal bo na pravi trenutek, pogovor z njim pa ne bo pomagal, saj je svojeglav in trmast. Na stvari ne zna gledati z drugega zornega kota, temveč ima vedno svoj prav. 

 

2. DVOJČKA

Ob koncu zveze z dvojčkom sicer vse skupaj deluje, kot da ne bo velikih težav in nepotrebne drame, a se to kaj hitro spremeni. Dvojčki potrebujejo namreč nekaj časa, da dojamejo razsežnosti razhoda. Ko se končno zavejo, kaj se je pravzaprav zgodilo, pa na plan pokuka zlobni dvojček, ki ne skriva jeze in svoje razočaranje pokaže predvsem s kazanjem prstov in prevračanja krivde na drugega. 

 3. LEV

Lev je zelo ponosen in ima o sebi zelo dobro mnenje. On je zmagovalec, bojevnik, kralj vesolja, je rad obkrožen z ljudmi, slednji pa uživajo v njegovi družbi - zato lev toliko težje prenese razhod. Ranjen ponos in občutek ponižanosti sta za leva najhujša nočna mora, Ob tebi se bo obnašal hladno in samozavestno, a v njem bo drvel pravi vihar, ki bo v določeni fazi dozorel v pravo besedno vojno z obilo zmerljivk. V primeru, da je lev prevaran pa se lahko pripraviš na to, da tega zagotovo ne bo zlahka prenesel. 

 
4. ŠKORPIJON

Škorpijon ni tako grozen bivši, kot je zanimiv ugled, ki ga ima, da je tih, premišljen in zelo skrivnosten. Škorpijon zna biti krut in nepopustljiv, obenem pa tudi zamerljiv, pa čeprav zaradi zadeve, ki se je zgodila leto nazaj. Pri škorpijonu nikoli ne veš, kaj točno se skriva za njegovim nasmeškom. Partner, ki zapusti škorpijona, sicer misli, da je vse ok, saj deluje zelo razumno in hladno. A škorpijon pravzaprav v tem času razmišlja in kuje načrt, kaj narediti, da bo dokazal, kako veliko napako je partner storil, ko ga je dal na čevelj. Ker tako intenzivno razmišlja in obdela vse mogoče scenarije, je pri škorpijonu potrebno pričakovati, da bo udaril tja, kjer najbolj boli.
 

 

5. RIBI

 

Nežne in čustvene ribe sicer niso maščevalne in po razpadu zveze ne bodo kovale krutega načrta, kako bi te prizadele, imajo pa tendenco, da naredijo pravi spektakel s solzami. Ribe so zelo občutljive in ko so prizadete, mora vedeti ves svet. Sploh pa ti. Pričakuj veliko hlipanja, robčkov in obtožb, tudi kasneje po SMS-ih, ribe namreč takšne razhode od vseh znakov najtežje prebolijo. 

 

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila | Seznam predvajanih del