Quantcast
Radio1_v_zivo


Več kot 80% moških pravi, da je TO bombastična POZA, brez katere si ne predstavljajo SEKSA!
Ljubezen & seks | 14. 12. 2017 13:02
Našteli so seksi razloge ...
Ključne besede:     poza    navdušuje    anketa    bombastično    ženska    zgoraj    na vrhu    moški    seks
Več kot 80% jih obožuje, če je ženska zgoraj

Moški so tokrat sodelovali v anketi, katere se je vprašanje glasilo: Brez katere poze si ne predstavljate seksa in jo imate najrajši? 

Glasovali so zelo različno, a skoraj vsi so se strinjali, da je ena poza zagotovo najboljša. Priznali so tudi, da ženska, če je res 100% sproščena, pri tej pozi hitreje doseže orgazem.

Razlogi, zakaj moški obožujejo, da je ženska zgoraj: 


Lahko ležim in sem popolnoma sproščen 

Roko na srce, ampak običajno smo moški tisti, ki pri seksu garani in se trudimo, da vse skupaj izpade čimbolj intenzivno. Včasih pa mi preprosto sede, da je ona na meni in sem popolnoma sproščen, ''počivam'' ter maksimalno uživam.
Imam fenomenalen ''razgled''

Všeč mi je, kadar je ona na meni, saj jo lahko opazujem pri tem, kako uživa in me s tem le še dodatno vzburi. Kaj je lepšega, kot svoje dekle opazovati pri tem, ko dobesedno prekipeva od užitka ...


Obožujem to, kako uživa in se giba tako, kot paše njej

Ni lepšega kot to, da jo vidim, kako ji paše, je resnično sproščena, ji ni nerodno razkazovati telesa in predvsem svojih užitkov. S takšno žensko je seks popoln.
Všeč mi je, da ima ona kontrolo nad mano

Rad imam, kadar ona prevzame vajeti in narekuje tempo. Ko je na meni, imam občutek, da sem ji malce podrejen, kar me le še dodatno vzburi. Včasih me celo rada zveže ...

Lahko jo držim za prsi ali zadnjico

Moja partnerka ima malce večje prsi in uživam ob tem, ko ji skačejo sem ter tja. Pogled na to preprosto obožujem in sem nor, ko me ''zajaha.'' Prav z lahkoto pa jo zagrabim tudi za njeno mesnato zadnjico. Tako rečeno imam vse na dosegu roke!

Rad imam, da me gleda v oči

Nekaterim ženskam je nerodno, da svojega partnerja gledajo v oči, jaz pa to preprosto obožujem. Njen pogled, ki mi da vedeti, da si me želi in me hoče, me totalno razvname. Takrat moram jaz prevzeti vajeti in opraviti po svoje. 


Všeč mi je, če pri tem boža tudi sama sebe

Rad jo gledam, ko se nežno grabi za prsi, si gre roko skozi lase in se ziba naprej, nazaj ...  

Če je dovolj sproščena, je njen orgazem zagotovljen

S tem, ko je ona na meni, ima vse vajeti v svojih rokah in to počne tako, kot paše le njej. Čeprav včasih potrebuje več kot 10 minut ali več, da ji pride, je užitek, ko jo gledam v obraz in sem deležen te njene ekstaze. 
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila - predsedniške volitve | Volilna pravila - lokalne volitve | Seznam predvajanih del