Quantcast
Radio1_v_zivo


Ko izveš, zakaj ima nogometaš Ronaldo na glavi ZABRITE ČRTE, ga ne boš več gledal z istimi očmi
Svet slavnih | 27. 12. 2017 4:30
Morda se ti od zdaj naprej ne bo zdel več samovšečen!
Ključne besede:     Ronaldo    Cristiano Ronaldo    lasje    pričeska    črte    linije    deček    pomoč    operacija    denar    gesta
Cristiano Ronlado je znan tudi po svoji dobrodelnosti

Eden najboljših in najbogatejših nogometašev na svetu Cristiano Ronaldo ni dober le na zelenicah, ampak tudi v dobrodelnosti. Že večkrat se je namreč izkazal v dobrodelnih namenih in svetu pokazal, da premore veliko dobrosrčnosti. 

Že nekaj časa nazaj je v javnosti presenetil s pričesko, kjer ob strani nosi velike zabrite linije in povzročil številne burne reakcije, češ, da je ''beden'' in pretirava s svojimi modnimi muhami. A so se motili. Ronaldo navzven deluje precej samovšečen in egoističen, a je v resnici izredno dobrosrčen in ve, kaj pomeni živeti v pomanjkanju. Sam ni bil od nekdaj premožen in je odraščal v povprečni družini na Maderi. Oče ga je vedno učil in vzgajal v duhu, da je treba biti preprost in pomagati tistim, ki so v stiski. 

Kaj pomenijo zabrite črte na Ronaldovi glavi?


Ronaldove zabrite črte nosijo globlji pomen, čeprav se nekateri s tem ne strinjajo in pravijo, da gre za zmotno prepričanje ter da Cristiano laže ... 

Ronlado pomagal bolnemu dečku 

Zgodba govori o 10-mesečnem dečku Eriku Ortizu Cruzu, ki je nujno potreboval možgansko operacijo, katere pa mu njegova mama nikakor ni mogla omogočiti. Ronaldo mu je nesebično priskočil na pomoč in plačal celotno operacijo v vrednosti 60.000 EUR.

Deček je preživel, a so mu na glavi ostale brazgotine, ki so posledica operacije. Nogometaš si je v ta namen dal zabriti linije, ki naj bi predstavljale obliko brazgotin na dečkovi glavi. S tem je želel izraziti podporo še na drugačen način in pokazati, da mu je resnično mar.


Ronladove zabrite črte naj bi predstavljale obliko brazgotin na dečkovi glavi po operaciji


Ronaldo je v preteklosti svojo dobrosrčnost pokazal že večkrat, ko je v bolnišnici obiskal otroke obolele za rakom. S tem, ko je bil z njimi, jim je polepšal dan, izkazal pa se je tudi tako, da jih je denarno podprl ter jim omogočil zdravljenje, ki si ga nekateri starši otrok ne morejo privoščiti.


Neki dobrodelni organizaciji je pomagal tudi s tem, da jim je daroval 589.000 EUR in sicer od zaslužka, ki ga je dobil, ko je Real Madrid osvojil Ligo prvakov. 
Otroci v bolnišnicah se nogometaša vedno močno razveselijo Ronaldo ima oboževalce vseh starosti, ki jim s tem, da jih obišče in se z njimi slika polepša dan
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | | Seznam predvajanih del