Quantcast
Radio1_v_zivo


Ljubita se, a imata občutek, da vajin seks NI POPOLN? Pari razkrili RAZLOGE!
Ljubezen & seks | 19. 2. 2018 13:41
Številka 6 se sliši fantastično, dokler je ne probaš ... potem postane polomija!
Ključne besede:     seks    lokacija    polomija    ljubezen    partnerstvo    lokacija    slabo
Izberita intimen prostor, kjer bosta sama ... brez ''gledalcev''

Anketa je tokrat zajela več sto parov, ki so iskreno odgovorili, da je za slab seks lahko kriva tudi napačna lokacija. Našteli so 8 lokacij, kjer so doživeli slab seks in rekli, da je postelja zagotovo številka ena za seksualne aktivnosti. Dodali so še, da ljudje preveč gledajo filme in pozabijo živeti resnično življenje ter tako doživljati pravi seks. 


1. PLAŽA


V  filmih je plaža vedno prikazana kot lokacija, ki je idealna za seks, a v resnici ni čisto tako. Če je plaža peščena, bosta imela pesek vsepovsod - tudi tam, kjer ni treba. Če vaju zagrabi, da bi seksala pod brisačami, ko so na plaži še ostali ljudje, pa to nikakor ni dobra ideja - lahko vaju celo kaznujejo policisti. 


2. ČE JE V SOBI CIMER/PRIJATELJ

V najstniških letih ti je bilo vseeno, kdo je zraven tebe, važno, da si užival. Zdaj, ko si odrasel pa si seksa medtem, ko tvoj prijatelj spi v isti sobi ali je slučajno prespal pri tebi, enostavno ne moreš privoščiti. Je skrajno neokusno. 


3. JAVNI WC-JI

Potreba je tako velika, da se ne moreta upreti drug drugemu? Eh, skoraj nemogoče. Raje pohitita domov, namesto, da se ''kresneta'' na wc-ju, ki zna biti precej umazan in nelagoden za pravo pozo v kateri bi dejansko uživala.


4. WC NA LETALU

Toaletni prostori na letalu so majhni, ozki in zadušljivi. Poleg tega se vse sliši skozi tanke stene, kar zna biti precej nelagodno. 


5. JACUZZI ali BAZEN

Nič ni lepšega, kot to, da se sprostita in crkljata v bazenu ali jacuzziju, sploh v teh mrzlih dnevih. Pa je res to lokacija, ki je primerna tudi za seks? Voda ni najboljša izbira za izkazovanje strasti, saj rada ''izsuši'' določene predele, ki pa so še kako pomembni, da je seks kar se da dober. To bodo vedele predvsem ženske ;)


6. TUŠ

Tudi tuš ni ravno idealna lokacija za seks. Vse je spolzko, mokro, ni pravega oprijema in je zelo težko izvesti pozo, ki bo prijala obema. 


7. VODNA POSTELJA

Postelja, ki se premika in na njej ne najdeš stabilne poze, nikakor ne more biti nekaj pri čemer bi uživala. Morda je na prvi pogled videti zabavno, a dokler ne začneta izvajati posteljnih akrobacij, kaj hitro spoznata, da še zdaleč temu ni tako. 


8. AVTO

Seks v avtu je lahko dober, a zagotovo ne najboljši. Če gre za potešitev potrebe in morata to nujno opraviti, potem ne bo nič narobe, če si data duška na zadnjih sedeži avtomobila. Če pa želita od seksa nekaj več in doživeti čimbolj intenzivne užitke se temu prostoru raje izogibajta.
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila - lokalne volitve | Volilna pravila - referendumska kampanja | Seznam predvajanih del