Quantcast
Radio1_v_zivo


TA očka je na DRUŽABNEM OMREŽJU objavil sliko DOJENČICE in ji s tem REŠIL življenje!
OMG/WTF | 9. 12. 2017 4:06
PREVERI zakaj!
Ključne besede:     dojenčica    očka    Instagram    bolezen    življenje
Ko je na Instagramu objavil to fotografijo, so ljudje začeli komentirati!

 
Samo eno fotografijo je ponosni očka objavil na Instagram in nikoli si ni mislil, da bo imelo to tako neverjeten razplet. Pod fotografijo je zapisal, da je ravno opravil prvo kopanje svoje hčerkice in da na žalost ni šlo najbolje.

Seveda so pod fotografijo sledili različni komentarji. Večinoma so ljudje pohvalili dojenčico, pisali, kako je lepa in prekrasna. A nato je sledil komentar nekega pediatra:

"Ima dojenčica slučajno rumene oči? Meni se že zdi. Lahko, da je vse v redu, saj ima cela fotografija nekoliko rumen ton. A mogoče ima dojenčica simptome otroške zlatenice. To se običajno pojavi v prvih tednih življenja. Če so oči torej rumene, potem jo čim prej peljite k zdravniku. Podpis: paranoični pediater."


Pod to fotografijo je očka zapisal: "Prvo kopanje ni šlo najbolje!"

Očka je zato kar se da hitro dojenčico odpeljal k zdravniku in izkazalo se je, da je imel paranoični pediater prav. Za zlatenica se pri otrocih pojavi kar pogosto, a v večini ne predstavlja nevarnosti za trajne posledice. A pri tej dojenčici je bilo drugače. Imela je namreč precej večji delež snovi, katera povzroča zlatenico pri dojenčkih in zaradi tega bi lahko imela hude probleme. A vse se je rešilo, zahvala pa gre očku, ki je sliko objavil na Instagramu. Mogoče pa družabna omrežja in objavljanje fotografij otrok le niso vedno tako napačna.