Quantcast
Radio1_v_zivo


ZGODBA O USPEHU: Zapestnica SAILBRACE, ki je več kot le modni dodatek in postaja pravi HIT!
Oglas | 14. 12. 2017 7:06
Mlada podjetnika sta združila moči in ustvarila Sailbrace
Ključne besede:     zgodba    Andraž Brejc    Žiga    zapestnica    Sailbrace
Žiga in Andraž pravita, da se z vztrajnostjo pride daleč

Mlada podjetnika, ki slišita na ime Andraž in Žiga sta marca 2015 prišla do zanimive ideje, jo kmalu realizirala in prinesla tudi na naše prodajne police. Želela sta ustvariti nekaj čisto preprostega, unikatnega, a kljub temu privlačnega za oko in tako je nastala Sailbrace.

Gre za moderno zapestnico, ki jo odlikuje moderen, minimalističen dizajn, z unikatno izdelanim sidrom in vrvico. Sidro je povezano s pletenimi vrvmi v različnih barvah, kar naredi zapestnico drugačno od ostalih. V Sloveniji se nad njo navdušuje vse več ljudi, krasi pa tudi zapestja različnih znanih Slovencev, kot sta Aleksander Čeferin in Tjaša Kokalj.


Sailbrace je zapestnica, ki navdušuje s svojo preprostostjo in unikatnostjo

Zapestnica je namenjena tako ženskam, kot tudi moškim in ni le modni dodatek, saj nosi sporočilo in ima globlji pomen.

Sidro predstavlja stabilnost, varnost, zanesljivost, upanje, moč in tudi spomin na dom, kamor se lahko vedno znova vrneš in te čaka zavetje.

Je drugačna od ostalih zapestnic na trgu in navdušuje s svojim minimalističnim dizajnom in unikatnostjo, primerna pa je za vsako zapestje. 


Na voljo v različnih barvah, nad njo pa se navdušuje vse več Slovencev


Kdo sta mlada podjetnika, ki sta ustvarila Sailbrace?

Andraž in Žiga sta mlada podjetnika, polna navdiha, volje in zagona, zato so tudi njune želje temu primerne in precej velike. Zavedata se, da lahko z vztrajnostjo, delavnostjo in seveda malce sreče, prideta daleč. Želita si, da bi v prihodnosti znamko Sailbrace postavila ob bok ostalim svetovnim znamkam.

Rodi se ideja, ki si jo moraš upati realizirati

Začetek ni nikoli preprost, a če imaš dobro idejo, ki si jo upaš realizirati in pri njej vztrajati, ti lahko uspe, pravi Andraž. Potem moraš nadaljevati z raziskavo trga, začeti planirati, vstopati na trg, potem pride še vse ostalo. Imeti je treba veliko delovne vneme, dobre volje, želje, potrpežljivosti in nenazadnje, veliko vloženih ur v projekt.


Preprost, a privlačen dizajn, ki se poda na vsako zapestje

Vse se da, če se hoče!

Andraž v poslovnem svetu ni novinec in se s podjetniškimi posli ukvarja že dlje časa. V preteklosti je bil soustanovitelj dveh projektov, in sicer ecoguerilla.si in cocozebra.com, ogromno izkušenj pa si je pridobil tudi pri opravljanju študentskih del, kjer se je spoznal z vsemi prednostmi in slabostmi dela s strankami in hkrati tudi podjetništva. Zatem je združil moči skupaj z Žigo in ideja je začela pridobivati pravo podobo.

''Naj z vami delim anekdoto, kako me je zadnjič delavec v avtopralnici spomnil, da se mu v 4. razredu osnove šole prodal plakat od Michaela Jordana. Lahko rečem, da mi je šla očitno prodaja že takrat od rok''. Se je pošalil Andraž, ki pravi, da je že od nekdaj imel v sebi podjetniško žilico, z leti pa jo je nadgradil in počasi začel razvijati v pravo smer. 


Za vsakega, ki si želi biti unikaten, se nekaj najde ...


Preden sta se lotila projekta, sta morala narediti načrt in se ga resno lotiti. Pregledala sta vso konkurenco že nastalih zapestnic z motivom sidra v tujini in na nek način skušala slediti temu, da bi jo prinesla tudi na slovensko tržišče. Sprva nista vedela, če obstaja možnost širitve v tujino, v njunem primeru v Slovenijo, a jima je kmalu uspel prvi veliki met.

Zapestnico Sailbrace
 so sprejeli prodajalci, kot so: Emporium, Zlatarna Celje in Marina Yachting in s tem, ko je dobila prostor na slovenskih prodajnih policah, sta si odprla nova obzorja in dobila še več volje za nadaljnje uspehe.


Zapestnica, ki predstavlja moč, upanje in varnost


Andraž skrbi za ekonomijo, Žiga za kreativnost 

Mlada podjetnika se v poslu dopolnjujeta tako, da je Andraž zadolžen za vodenje podjetja in skrbi za ekonomsko plat, medtem, ko je Žiga tisti, ki skrbi za marketing in kreativnost. Njun delovnik je razgiban in ni omejen na čas, saj z njim razpolagata tako, kot jima najbolj ugaja. Prosta nista skoraj nikoli, a jima to ne predstavlja težav, saj to delo opravljata z največjim veseljem.

Ko se pojavijo prve težave, se z njimi soočiš in jih rešiš

Z največjo težavo sta se srečala, ko je prišlo do proizvodnje zapestnic Sailbrace, saj je razdeljena po vsej Sloveniji in vključuje kar šest slovenskih partnerjev. Hitro sta se morala nečesa domisliti, zato sta zavihala rokave in proizvodnjo prestavila drugam, in sicer z vsemi novimi kolekcijami, ki vključujejo srebrne zapestnice, ki so v celoti izdelane na italijanskem trgu.

Ponosna, da zapestnico nosijo tudi znani Slovenci in Slovenke

Sailbrace je postala pravi hit na naših tleh in nepogrešljiv dodatek za marsikaterega znanega Slovenca. 


Aleksander Čeferin in Tjaša Kokalj nosita zapestnico Sailbrace

V teh prazničnih mesecih pa je Sailbrace več kot odlično darilo za tiste, ki ti pomenijo največ. 


Ne čakaj predolgo in naj tvoje zapestje krasi že to leto ;)