Quantcast
Radio1_v_zivo


TO so ZVEZDNIKI, ki se do svojih oboževalcev obnašajo GROZLJIVO!
Svet slavnih | 9. 12. 2017 10:36
Mnoga imena na seznamu te bodo presenetila
Ključne besede:     svet slavnih    zvezde    nesramnost    aroganca
Grozno razočaranje oboževalk, ko je Justin Bieber na njih pljuval z balkona.

Zagotovo si tudi ti kdaj sanjaril/a o tem, da bi spoznala svojo najljubšo zvezdo. Mnogi zvezdniki se seveda razveselijo oboževalcev in z veseljem poklepetajo ter stisnejo dlan, obstaja pa kar nekaj takšnih, ki so do svojih fanov zelo nesramni in arogantni.Poglejmo seznam.

 

 

1. Sandra Bullock

 

 

Sandra Bullock je najbolj razočarala in šokirala javnost, ko je začela kričati na nekega moškega na invalidskem vozičku, ko jo je na prizorišču snemanja prosil za avtogram.

 

2. Britney Spears

 

 

Oboževalci Britney Spears so plačali 2.500 USD, da bi spoznali princeso popa, a na koncu se z njimi ni želela niti rokovati, za njih pa si je vzela neverjetnih 5 minut.

 

3. Justin Bieber

 

 

Ne moremo pozabiti na incident, ko je leta 2013 s hotelskega balkona dobesedno pljuval na svoje oboževalce. Obupno.

 

4. Jennifer Lopez

 

 

Kljub temu, da je igrala vlogo sobarice na Manhattnu, se do njih ne zna obnašati. Neka sobarica je menda izgubila službo, zato ker je J-Lo prosila za avtogram. 

 

5. Cameron Diaz

 

 


Cameron Diaz je prav tako ena tistih zvezdnikov, ki se nikoli ne fotografirajo z oboževalci, noče pa dati niti avtograma.

 

6. Kim Kardashian

 

 

Tako kot njen mož Kanye West, je tudi Kim znana po tem, da je zelo nesramna do svojih oboževalcev. Večkrat jih je označila za "patetične nepomembne ljudi", s katerimi se nikdar ne želi fotografirati.

 

7. Chris Brown

 

 

 

Chris Brown je nekega oboževalce napadel, ker se je prikazal na fotografiji, ko je zvezdnik poziral z nekimi dekleti.

 

8. Christian Bale

 

 

Christian je znan po tem, da ima težave z oblvadovanjem jeze, kar občutijo tudi njegovi najbližji. Do oboževalcev pa je še hujši. Pogosto se namreč zgodi, da začne oboževalce, ki pristopijo za avtogram, kar naenkrat žaliti in oblegati s psovkami.

 

9. Leonardo Di Caprio

 

 

Zvezda Titanika in številnih drugih uspešnic je kljub svojemu prikupnemu in prijaznemu videzu, do oboževalcev izredno aroganten. Fotografiranje z njimi odkloni, če za to ni plačan, saj pravi, da je to izguba časa. 

 

10. Megan Fox

 

 

Nek deček je želel Megan pokloniti rožo, a ga je zavrnila. Deček, ki je bil sicer v sirotišnici, je ukradel rožico in ji jo odnesel, s tem si je nakopal velike težave, ona pa je na koncu ni želela vzeti, še več- totalno ga je zignorirala. 

 

11. Rihanna

 

 

Rihanna ima na repertoarju nesramnosti več cvetk, a tista najbolj vpadljiva je vsekakor, ko je na Instagramu nekemu dekletu popolnoma skritizirala obleko za maturantski ples, še več - napisala ji je celo, da je v obleki videti kot netopir.

 

12. Tobey Maguire

 

 

Tudi Tobey zavrne vsako podpisovanje avtogramov, pa čeprav gre za otroke, ki so navdušeni nad njegovo vlogo v Spidermanu. Zgodilo se je tudi, da je nekemu fanu iz rok zbil fotoaparat, ko ga je ta hotel fotografirati.

 

13. Justin Timberlake

 

 


Kdo bi si mislil, da je tudi Justin zelo aroganten do svojih oboževalcev. Med pogovorom z njimi odkrito zavija z očmi in pogleduje na uro.

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | | Seznam predvajanih del