Quantcast
Radio1_v_zivo


IZ GENERACIJE V GENERACIJO S PRVO OSEBNO ZAVAROVALNICO
Nagrajujemo | 8. 12. 2017 11:31
Ivjana Banić ima zate 500 EUR
Ključne besede:     Prva osebna zavarovalnica    dan prihodnosti
14. decembra bomo skupaj s PRVO OSEBNO ZAVAROVALNICO znova praznovali dan prihodnosti. Dan je namenjen medgeneracijskemu povezovanju ter prenašanju znanja, izkušenj in vrednot med različnimi generacijami. 
Prva osebna zavarovalnica bo na ta dan rojenim slovenskim dojenčkom podarila par copatk in popotnico za prihodnost oz. pismo mlademu sebi, nastalo izpod rok starostnikov v centrih starejših po Sloveniji, ob enem pa bodo novorojenčkom podarili še 40€ dobroimetja na računu PRVA Premium naložba – Dolgoročno varčevanje z življenjskim zavarovanjem.
Ivjana je obiskala ljubljansko porodnišnico, kjer so obeležili Dan prihodnosti, z unikatnim darilcem pa je razveselila novopečene mamice. 
Marsikaj se prenaša IZ GENERACIJE V GENERACIJO … najlepše pa je, če so to izkušnje, prav posebna sporočila, kaj v življenju zares šteje. 

Če bi lahko čas zavrtel nazaj in bi imel možnost še enkrat preživeti svoj čas 5, 10, 20 let nazaj, bi kaj spremenil? Verjetno bi!

Na 051 300 300 pošlji SMS in napiši, kaj bi pri sebi spremenil 5, 10, 20 let nazaj? No, kaj bi naredil drugače? Morda nam celo napišeš, kaj bi sam sebi povedal (z izkušnjami, ki jih imaš sedaj) 20 let nazaj …? 

Izkušnje iz generacije v generacijo so naše bogastvo! Deli svoje z Ivjano Banić, ki bo poleg vsega v petek, 15. 12., s pomočjo PRVE OSEBNE ZAVAROVALNICE nekoga še dodatno nagradila s 500 evri.


PRVA med generacijami

Prihodnost bi moral biti naš najpomembnejši čas, saj bomo v njem preživeli preostanek našega življenja.

Letošnja iniciativa praznika prihodnosti, ki ga obeležujemo 14. decembra je medgeneracijsko sodelovanje, s katero smo vsebinsko povezovali radovednost in izkušnje med generacijami. Od razpisa za logotip, ki je povezal vse aktivnosti na grafičnem nivoju,  vsebinskega druženja generacij, do pobude pletenja copatkov starejših za naše najmlajše, našo prihodnost.

Predvidite svoje priložnosti, ovire in se pravočasno ter odgovorno pripravite na čas, ki prihaja.


Dodatno pokojninsko zavarovanje

Zavarovanje, s katerim boste poskrbeli za finančno varnost ob upokojitvi, lahko sklenete že danes, čeprav je pred vami še daljše aktivno delovno obdobje. Z rednim varčevanjem si boste v tem času zagotovili dodatno pokojnino in v starejših letih brezskrbno uživali.
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila | Seznam predvajanih del