Quantcast
Radio1_v_zivo


MOŠKI najraje slišijo TEH 9 komplimentov!
Ljubezen in odnosi | 6. 12. 2017 4:09
In ne, penis ni na prvem mestu!
Ključne besede:     kompliment    moški    ženske    izgled    penis    samozavest    smisel za humor    raziskava
Kar nekaj komplimentov s seznama vidiš že na tej sliki!

Iz nekega čudnega razloga moški zelo redko podajo kompliment drug drugemu, celo ženskam. A zelo radi slišijo, če nekdo njim nameni kompliment. In narejena je bila raziskava, kjer smo moške spraševali, kakšne komplimente najraje slišijo. Iz zelo različnih odgovorov smo nato prišli do zaključka. V nadaljevanju sledi seznam komplimentov, ki jih pripadniki moškega spola najraje slišijo. Se strinjate?

9. POSTAVA

Fantje zelo radi delajo na svojem fizičnem izgledu in kadar so rezultati uspešni, potem zelo radi slišijo, da jim ženske rečejo, da imajo dobro postavo. To jim daje občutek, da so na pravi poti.

 

8. NEKAJ, KAR GA DELA ZANIMIVEGA

Moški se precej obremenjujejo s tem, da so v družbi nezanimivi. Zato jim veliko pomeni, ko mu nekdo, še posebej ženska pove, kaj ga dela posebnega in zanimivega.

 

7. PENIS

Ja, mislili bi si, da bo kompliment o njegovem penisu višje na seznamu, saj je le ta center njihove moškosti. Zato ne oklevaj, ko gre za pohvalo njegovega prijateljčka. Eden od bralcev, ki je sodeloval v raziskavi je rekel: »Nikoli se ne bom naveličal komplimentov o svojem penisu!«

 

6. INTELIGENCA

Moški se zavedajo, da se ne vrti vse okoli njihovega izgleda. Inteligenca je nekaj, kar jih povzdigne nad vse ostale. Zato radi slišijo, ko jih nekdo pohvali, da je razgledan.

 

5. SMISEL ZA HUMOR

ŠE enkrat: zunanji izgled NI vse! Če ga bo nekdo pohvalil, da je zelo duhovit in šarmanten, potem bo njegov dan definitivno lepši.

 

4. VONJ

Moškim pomeni ogromno, če jim nekdo reče, da lepo dišijo. Sploh, če tak kompliment dobijo takrat, ko sploh ne uporabijo dodatne dišave ali pa vodice po britju. »Ne moreš izgledati dobro, če ne dišiš dobro«, je izjavil eden od anketirancev.

 

3. OBRAZ

Ničesar ne zgrešiš, če pri moškemu pozitivno komentiraš njegov obraz. Najraje slišijo komplimente o svoji bradi, očeh in o nasmehu.

 

2. STIL OBLAČENJA

Kdo bi si mislil, da moškim to pomeni toliko. Tega smo namreč vajeni samo pri ženskah. In res je, da moški pravzaprav neradi komentirajo stil oblačenja nekoga drugega, a to ne pomeni, da oni ne želijo slišati tega. Vsak dan se namreč trudijo izgledati dobro in ko nekdo to pohvali, potem dobijo še dodaten zagon.

 

1. LASJE

Pa smo pri stvari, ki jo  moški najraje slišijo. Moški se zelo trudijo, da njihova frizura vsak dan izgleda kot nova, kar je seveda lažje, kot pri ženskah. V tej raziskavi je večina moških odgovorila, da najraje slišijo, ko nekdo, posebej ženske, pohvalijo njegove lase.

 

Hmm, kdo bi si mislil, kajne?

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila - lokalne volitve | Volilna pravila - referendumska kampanja | Seznam predvajanih del