Quantcast
Radio1_v_zivo


Slovenec napisal 11 nasvetov, kako PREŽIVETI dneve z dekletom, ko fasa ''TA RDEČO!''
LOL | 5. 12. 2017 4:53
Za vse moške, ki ne vedo, kako se braniti pred tečno partnerko!
Ključne besede:     seznam    nasveti    Slovenec    smešno    menstruacija    ženska    tečnost    obramba    preživetje
Hudomušno pismo za vse, ki ne veste, kako bi se branili pred tečno partnerko :)

Za vikend smo dobili zanimivo elektronsko pošto 31-letnega Žana, ki se je odločil, da nam bo ta veseli december poklonil zanimivo darilo, ki pa je bolj namenjeno poslušalcem in bralcem. Gre za nasvete, da bodo vsi moški vedeli, kako se ubraniti pred tečnimi ženskami, ko pridejo ''tisti'' dnevi v mesecu. 

***

Moja draga se v dnevih, ko dobi mesečno perilo (takšno ime uporablja ona, ker pravi, da se sliši bolj higienično – potem že veste, s kom imam opravka) spremeni v pravo čarovnico. To prizna tudi sama in takrat se pripravim na boj. Včasih imam občutek, da te bitke ne bom preživel, a se borim – do zadnjega. Na koncu? Zmaga ona. Odločil sem se, da bom spisal seznam nasvetov za moške, da bodo vedeli, kako preživeti in, da v teh mesecih niso sami, ampak je na svetu še milijon takih, ki imajo čisto enake probleme! 

Ker je moja partnerka velika oboževalka Radia 1, sem se odločil, da tole pošljem tudi vam. Potem ji bom lahko ''grozil,'' da vam naslednjič pošljem tudi njeno sliko, da bo cela Slovenija  vedela, kdo je ta tečnoba - šala!


Nasveti za vse moške, ki se ne znate ubraniti pred tečnimi dekleti: Seznam samoobrame in pomoči!


1. Če le imaš čas, vedno preveri, kdaj bo dobila menstruacijo in se takrat izogibaj druženju z njo na javnih mestih. Moja je enkrat znorela od ljubosumja, ko sem rekel, da je izložbena lutka seksi oblečena!

2. Vsemu, ampak res vsemu, kar bo rekla, prikimaj! A pazi, lahko gre za trik: ''Dragi sem v tej obleki debela?'' Takrat ne razmišljaj predolgo – največ 2 sekundi imaš, da odločno rečeš: ''Absolutno NE!'' Če boš rekel samo ne, bo premalo … zelo premalo! Tvoj glas naj bo močen in odrezav, s čimer boš besede le še podkrepil in bo vedela, da misliš resno!

3. Takrat se raje izogibaj božanju po njenem trebuhu, ker bo imela občutek, da se je zredila. Najbolje, da jo primeš za koleno ali gležnje – tam je največ kosti in lahko ji rečeš: ''Joj, saj si vsa koščena!'' Vesela bo!

4. Ne omenjaj ji, kako boste s fanti zvečer gledali nogometno tekmo in pili pivo. Počil ji bo film, še preden boš dokončal stavek. Zmotilo jo bo, da se boš družil z njimi, medtem, ko je revčka ''vsak'' večer sama … VSAK?! 
Vsakih 5 minut pa ti, da vedeti, da bi bila rada sama in ji greš na živce. Kdo bi to razumel?!?

5. Morata nujno po nakupih, ker je prazen hladilnik? Joj, nikar ne pojdita skupaj! Tam boš bil najmanj 3 ure, ker ne bo vedela, kaj bi jedla. Paše ji sladko, kislo, slano, pekoče, mastno … Čeprav tega ''kao'' ne sme jesti, ker je preveč kalorično. Ko ji boš predlagal, naj gre na oddelek z BIO prehrano ali naj raje ne vzame ničesar – SE JI BO TOTALNO SNELO. Kako lahko rečeš, da naj ne vzame ničesar, če pa UMIRA od lakote?!
V trgovini bosta tako ostala vsaj še eno uro, ko se bo na blagajni spomnila, da bi raje vzela čokolado z lešniki, kot pa s piškotom … če boš imel srečo se ne bo premislila.

6. Najbrž bo velikokrat ponovila stavek, kot je: ''Kako sem napihnjena!'' Nikar ne reci ničesar, čeprav je mišljeno, kot vprašanje, ki ga je zapakirala tako, da se ti niti ne sanja, kaj je odgovor. Rabiš klic v sili?
Klic v sili: ''Ej sem ti že povedal, kako te imam rad? Drugi teden ti bom pripravil presenečenje!'' – Vem ja, zajebal se boš in si naredil dodaten posel, ampak drugače ne gre - napihnjena je, no!


7. Zvečer bo prišel čas, ko bo morda hotela gledati film. Prosim, bodi močen in pozabi na znanstveno fantastiko, ob kateri bi noro užival ali tisti akcijski film. Romantična komedija o dekletu, ki je imela par kilogramov preveč in je spoznala princa svojih sanj bo odlična. Medtem, ko bo jokala, jo primi in reci, da je najlepša. Če imaš pomirjevalo, ga vzemi eno uro prej, da zagotovo prime.

8. Si potreben in bi vseeno rad malce ljubezni? E, prijatelj, zate ne vem, ampak jaz se jo ne sme dva dni (ko ji najbolj lije tam spodaj) dotakniti niti s palico!
Enkrat sem ji v šali rekel: ''Saj čez usta ti nič ne teče!'' – 7 dni sem spal na kavču! Uporabi roko, saj si dec ... zdrži!


9. Stari moj, nikar ne začenjaj z njo pogovorov o prenovi stanovanja, družini, poroki, otrokih, službi in vseh težkih temah, kjer te bo dobesedno ''požrla!'' Karkoli boš rekel, bo narobe ali pa celo, da je nikoli ne upoštevaš, ne poslušaš, da je čas za premike, spremembe ... Skušaj jo pretentati in reci, da boš danes ti kuhal ali pa ji pripravil neko sladko presenečenje - če se ti posreči, bo pozabila, da je še nisi zaprosil, nikoli za sabo nič pospravil ali pa, da še zdaj nisi popravil luči na hodniku.  


10. Sta se slučajno znašla v restavraciji? Joj, vem, kako ti je. Njena neodločnost, kaj bi princeska jedla, te lahko ubije. Ti točno veš, kaj bi jedel in to si vedel še preden si šel od doma. Kaj pa ona??? Jedilni list bere kot najbolj komplicirano enciklopedijo, a veš, da ne smeš nič reči, ker bo vse narobe in bosta šla lačna domov. Na koncu ona naroči solato in ti nato poje skoraj celo pico: ''Dragi samo malo bom probala ...''

11. Pazi, kako boš uporabljal svoj glas. Vsak ton jo lahko zbode in vse bo spet narobe. Ne kriči nanjo, ne govori, da se ti nečesa ne da, ne nerviraj jo za brezveze in jo pač preprosto ubogaj. Vem, da nisi igralec, ampak to je čas, ko boš moral biti. Pomisli, da si v filmu in boš dobil oskarja - odigraj, kar se da dobro in lepo ti bo z njo. 


No, ''ta rdeča'' gre h koncu in najbolj ''krvave'' mesečne vojne je konec. Si izmučen, a preživeli vojak, ki bi rad le malce počival. Ona? Zdaj je polna energije, bi seksala, bi športala, bi kuhala, te objemala ... Zdaj sicer lahko vsaj kričiš, hodiš na pivo s prijatelji, pozabljaš spustiti pokrov od wc-ja, a se zavedaš, da boš enkrat poslušal, ko ti bo očitala: ''Za vse sem sama! Sploh nimam več časa zase ...'' 

Ampak stari moj, tudi jaz nisem popoln in vem, da imam polno napak. Jaz jo imam rad takšno kot je, ona pa mene. Te nasvete sem napisal zgolj iz šale in tudi ona se jim vedno nasmeji - ko seveda ni v ''tistih'' dnevih. Drugače pravi, da lahko samo DEBIL napiše, kaj takega! 

Pa srečno, moj prijatelj!
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | | Seznam predvajanih del