Radio1_v_zivo


DORINA ČOKOTERAPIJA
Nagrajujemo | 4. 12. 2017 10:53
Osvoji čokoladno razvajanje zase in najbližje
Ključne besede:     Čokoterapija    Kraš    Dorina

 

Radio 1 in Kraš bosta poskrbela za SLADKI DECEMBER! Kdaj, če ne decembra, je čas za razvajanja, obdarovanja, lepe besede!

 

Po napornem letu ti Radio 1 in Kraš podarjata DORINA ČOKOTERAPIJO! Komu jo privoščiš, kdo jo potrebuje? Morda tvoja tašča, morda žena ali pa sosed, ki je vse leto skrbel za tvojo živo mejo ;).

 

Zdaj imaš priložnost, da pomisliš na svoje najdražje, da jim skupaj s Krašem pripravimo nekaj sladkega.

 

V zgornjo prijavnico napiši KOMU IN ZAKAJ BI PRIVOŠČIL DORINA ČOKOTERAPIJO! Čisto enostavno. Tebi draga oseba si jo zagotovo zasluži!
Prejela bo Dorina sladki paket, v katerem se skrivajo slastne čokolade Dorina in pa touchscreen rokavičke Dorina. Mi pa ji bomo v tvojem imenu posvetili še božično/praznično pesem.

 

In da ne boš TI ostal praznih rok smo poskrbeli za RES HUDO RAZVAJANJE! Med vsemi prijavljenimi bomo v petek, 15.12. in 29.12., izžrebali nekoga, ki bo dobil: »Dotik čokolade, wellness paket za dve osebi v Termah Olimia«.

 

Paket vsebuje celodnevno razvajanje v Wellnessu Orhidelia, marmeladni piling celega telesa, čokoladno savno, zapeljivo čokoladno peno z žafranom in s hruško ter sorbet.

Vrhunska Kraševa čokolada se lahko pohvali z več kot 100-letno tradicijo. Ta mamljivo dobra čokolada vsebuje najkakovostnejše sestavine. In vsak slasten grižljaj je pravo doživetje in okus sreče za sladokusce. Na voljo je več kot 20 različnih okusov.

 

Vzemi si čas zase in uživaj prav v vsakem od okusov. Kot novost pa je na voljo pariška poslastica-Dorina macarons. Na voljo z okusom jagode, vanilije in pistacije.

 

Takole je MIklavž obdaril Radio 1


Vzemi si čas zase. Dorina, moja čokoterapija

  

 

 

 Pravila za sodelovanje

ČOKOTERAPIJA