Quantcast
Radio1_v_zivo


Zakaj moški obožujejo, če ženska pogoltne?
Ljubezen & seks | 6. 12. 2017 11:36
Pogoltniti ali izpljuniti?
Ključne besede:     sperma    ženska    moški    intimno    požiranje    usta    zaupanje    seks
Ženske, ki rade pogoltnejo veljajo za prave porednice ... Je res?

Kako lahko partnerka dokaže svojemu partnerju, da mu je predana, mu zaupa ter je zanj pripravljena narediti vse? Nekateri pravijo, da tudi tako, da med seksom zaužije njegovo semensko tekočino, brez, da bi se upirala.

Zavedamo se, da požiranje sperme ni nekaj, po čemer bi ženske hrepenele, a obstajajo tudi tiste, ki jih to le še dodatno vzburi in si želijo zaužiti vsako ''kapljico'' seksa. 

Zakaj imajo nekatere ženske zadržke pred zaužitjem sperme?

Ko ženska pogoltne moško seme, je to za oba partnerja izredno intimno dejanje. Sperma nima ravno okusa, po katerem bi ženska hrepenela tako, kot hrepeni po čokoladi. Ima specifičen vonj, okus in tudi strukturo. Večini žensk ta okus ne ugaja in jim pride rahlo slabo, ko začutijo nekaj sluzastega v svojih ustih, kaj šele, da bi to spustile po svojem grlu.

Strah, da so v spermi bakterije in bi jih z zaužitjem prinesle v svoje telo, pa ima kar nekaj žensk. Ta strah je pri rednem spolnem partnerju odveč, saj je v spermi zdravega moškega precej manj bakterij, kot v njegovi slini.Moški odgovarjajo: ''Zakaj imamo radi, če ženska pogoltne?''

To je izjemno intimno dejanje, zato zelo spoštujemo žensko, ki se temu ne upira. Če je pripravljena spermo pogoltniti, brez, da bi se pačila ali celo, da bi jo morali prositi, je nekaj, kar mi da veliko potrditev, da je za nas pripravljena storiti veliko in nam zaupa.

Radi imamo občutek moči (a ne na negativen ali egoističen način). Opazovanje ženske, kako se posveča ''korenjaku,'' nas le še dodatno vzburi, sploh, če ji je res do tega in si nas resnično želi. 

Všeč nam je tudi to, da ima ona oblast v svojih rokah in narekuje tempo, se igra z usti, jezikom, slino, ... Še bolj pa nas vzburi, če izrazi željo, da ji ''končamo'' v usta. To zadevo še dodatno začini in zagotovo dosežemo nebeški orgazem, ki nam popolnoma zamegli um. 
Pogoltniti ali izpljuniti? Bolj praktično je pogoltniti

Velikokrat se zgodi, da pri roki nimata brisače ali robčkov, s katerim bi obrisala spermo, zato je goltanje le te, najbolj praktično, da za seboj ne pustita ''packarije''.
Moški izpostavili pozitivne lastnosti žensk, ki brez težav pogoltnejo:Ženske, ki pogoltnejo so redke, zato bi z njimi morali ravnati kot s kraljicami

S tem mi pokaže, da mi popolnoma zaupa

Dokaz, da me ima res rada

Ker je praktično

To počnejo ženske, ki so zelo odprte

Vem, da me ljubi

S tem mi pokaže, da sem zanjo poseben

Predana mi je z dušo in telesom

Največ ji pomeni to, da me osreči, kar se pokaže tudi pri tem dejanju
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila - lokalne volitve | Volilna pravila - referendumska kampanja | Seznam predvajanih del