Quantcast
Radio1_v_zivo


SEKSALA BI, AMPAK ... Ženske iskreno o tem, s čim ji moški ''UBIJE'' željo PO SEKSU!
Ljubezen & seks | 4. 12. 2017 13:02
Morda ti pa z razlogom reče, da jo boli glava ...
Ključne besede:     seks    ženske    moški    ubijanje želje    slab seks    izgovori
''Sploh ne vem, zakaj sem oblekla to seksi srajco ... za cele 3 minute!''

Niso vedno vsega krive ženske in njihovi vsem znani izgovori, kot so: ''Joj, dragi danes me boli glava, preutrujena sem, tako bi spala...'' Ženske so priznale, da se jim velikokrat ne da seksati iz razloga, ker vedo, kaj jih čaka ali pa jih preprosto mine. Naštele so razloge, kaj jih najbolj moti:


1. Prehiter je

Počasi in z užitkom je tisto, kar si želim na začetku, ko se začneva malce mečkati. Mine me, ko mi takoj začne odpenjati hlače in dobesedno ''riniti'' vame. 

2. Ko mu pride v 3 minutah

Komaj sem se ogrela, on pa je ravnokar končal in ga že vidim, kako razmišlja, kaj bo pojedel ter katero nogometno tekmo si bo ogledal.


3. Ko se ''tamale'' ne zna lotiti pravilno

Tako, kot on rad vidi, da se jaz njegovega ''korenjaka'' lotim z občutkom, pravo mero jezika, sline ... to želi tudi jaz. Ni dovolj, da me le malce poboža in že misli, da bom vsa vlažna kričala od užitka.4. Ko mu gre samo za to, da mu čimprej pride 

Ko je potreben, si želi le, da bi se čimprej spraznil in olajšal. Zanj je to preprosto, saj ga le ''vtakne'' in brez predigre doseže vrhunec. Jaz potrebujem čas in včasih malce več domišljije.


5. Pred tem je jedel ''smrdečo'' hrano


Ne moti me, če rad je česen, čebulo in ostalo hrano, ki oddaja močen vonj. Najbolj pa me moti to, ko je ''smrdečo'' hrano, nato pa bi rad seksal. Že s tem, ko mi samo diha v obraz me mine. Bog ne daj, da se mu začne spahovati od vsega tresenja - takrat je seksa zagotovo konec.


6. Ne posveča se celemu telesu

Zavedam se, da je prava stvar za moškega v mojih hlačkah, a veliko bolj pomembno je, da se posveti tudi drugim delom mojega telesa. S tem, ko me poljublja po vratu, prsih, me liže po ušesih ali celo stopalih me le še bolj vzburi. Orgazem je zagotovljen!7. Vmes ga ''prime'' na wc

Seveda se težko skoncentriraš, če te mudi na potrebo, a če se to dogaja prepogosto in on začne to smatrati za nekaj čisto običajnega, naj ne pričakuje, da ga bom še vedno v postelji čakala vsa ''napaljena''. Običajno ga prime na wc ravno takrat, ko sem najbolj  razpoložena, on pa ne more zdržati niti minute več - se žrtvujem. 


8. Vedno bi rad seksal le v eni pozi

Toliko pornografijo, kolikor jo je pregledal moj partner, bi moral vsak večer v postelji narediti pravi šov. Večinoma sva v eni in isti pozi, ki pa sede le njemu. Ko ga prosim, da bi malce zamenjala, se me močno oprime in opravi svoje. To me totalno odvrne od seksa, ker točno vem, kaj me čaka.


9. Ne moti ga, če je prižgana televizija

Medtem, ko se po televiziji predvajajo poročila, nogometna tekma ali kuharska oddaja mi vsekakor ni užitek seksati. Včasih imam občutek, da ne bi rad zamudil nogometne tekme, hkrati bi rad seksal in združi vse v enem. Nikoli pa ne pomisli, da morda jaz v seksu takrat, čisto nič ne uživam. 10. Ona bi rada seksala, on pa ima neke ''nujne'' obveznosti

Ko je moj partner z nečim ''zaposlen'' (beri: gledanje nogometa, pospravljanje garaže ali pripravljanje sendviča) ni šans, da bi se prikradla za njim in ga želela spraviti v posteljo ali pa kar na licu mesta seksati z njim. Debelo me bo pogledal in rekel: ''Ne zdaj, a ne vidiš, da nekaj delam!'' V trenutku me mine in me spravi v slabo voljo. 


11. Rad seksa pri prižgani luči

Njemu je vseeno za intimno, romantiko in okolico, važno, da je njegov ''korenjak'' na toplem. Meni pa je zelo pomembno, da je malce bolj medla svetloba, da nisva videti, kot v izložbi. 


12. Nikoli si ne sleče majice in sezuje nogavic

Nič nimam proti hitremu seksu, a vedno znova me jezi, da ima na sebi majico in nogavice. Rada čutim ob sebi dotik njegove kože, ki me samo še bolj razvname. In potem se oni pritožujejo, če ima ženska na sebi nedrček ... 13. Vonj njegovega ''korenjaka''

Zavedam se, da imajo spolni organi drugačen vonj, a ne prenesem, ko mi takoj zjutraj pod nos moli tiča. Zakaj ne bi preprosto začela z rokami in se vzburjala z dotiki. Priznam, da me takrat mine in rečem, da moram nujno na wc ... Potem me ni toliko časa, da vmes zaspi.

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | | Seznam predvajanih del