Radio1_v_zivo


SI UPAŠ? Miklavževanje za najbolj pogumne
Oglas | 1. 12. 2017 14:02
Hiša Strahov v Kranju bo poskrbela za prvo grozljivo Miklavževanje
Ključne besede:     Miklavževanje    Hiša Strahov

V času Miklavževanja malo starejši radi obiščemo zabavo s prazničnim vzdušjem ali popijemo kakšno kuhano vino več. Zakaj ne bi letos poskusili nekaj drugega?

 

Prava Grozljivka

 

Si se v svoji domišljiji vprašal/a kaj se zgodi, če parkelj ni človek ampak demon iz pekla, ki te bo preganjal po hiši? Vse to lahko doživiš v Hiši Strahov, kjer bodo za odrasle (starostna omejitev je 16 let) priredili prvo grozljivo Miklavževanje (kjer bo verjetno še Miklavž hudoben). 

 

Kaj sploh je Hiša Strahov? 

 

Hiša Strahov se nahaja v 100 let stari hiši v Kranju. Živi igralci in virtualna tehnologija poskrbita za 60 minut popolne groze in zabave. Hiša sprejme največ 7 oseb naenkrat. Grozljivka v živo je primerna za vse, ki so stari nad 16 let in nimajo hudih srčnih bolezni. Pred obiskom, je potrebna rezervacija preko spletne strani.

 

V Hiši Strahov moraš opravljati najrazličnejše grozljive naloge, ki so potrebne, da se rešiš in napreduješ v naslednje sobane (verjetno poznaš film Žaga).  Najbolj grozno pri tem je, da nikdar ne veš, kdaj bo kdo skočil iz omare, te prijel za nogo ali se ti prikradel za hrbet. Poleg igralcev, pa se groza skriva tudi v predmetih. Ko odpiraš predale, te lahko presneti marsikaj. Težko razkrijemo kaj več od tega, zato te vabimo, da nas z družbo obiščeš in preveriš iz kakšnega testa si.

 

 

Za lažjo predstavo, kako izgleda vhod v najbolj grozen del hiše- v klet:

 

 

 

 

Več o dogodku si lahko prebereš tudi na Facebook strani.