Quantcast
Radio1_v_zivo


ČAROBNI DECEMBER: Siddharta, Modrijani, Nipke, Trkaj in mnogi drugi NA ENEM MESTU!
Oglas | 30. 11. 2017 7:33
Ne zamudi pestrega decembrskega dogajanja v občini Domžale
Ključne besede:     Domžale    december    Siddharta    Modrijani    Nipke    Trkaj    Challe Salle
Pridi naokoli, za zabavo bo poskrbljeno, manjkaš le še ti.

Čarobni december v Domžalah bo letos poln veselja in druženja, zanimivih dogodkov za majhne in velike ter obilico dobre glasbe (Siddharta, Modrijani, Nipke, Trkaj, Challe Salle, Saša Lendero, Godba Domžale, Dejan Vunjak in Brendijeve barabe … Čarobno naj bo!

 

ČAROBNI DECEMBER V DOMŽALAH

  

V Domžale prihaja najlepši mesec v letu, ko se bodo prižgale lučke, okrasili bomo smrekico, se greli ob toplem čaju, poslušali odlično glasbo in se predvsem skupaj veselili. December je čas, ko Domžale še bolj zaživijo in se pokažejo v svojem sloganu - prostor zadovoljnih ljudi. Letos sta Občina Domžale in novoustanovljeni TIC Domžale pripravila pester in zabaven čarobni program - za otroke, mladino, mlade po duši, rokerje, romantike, starejše... Obljubljamo, da bo res čarobno!

 

 (klik na sliko za povečavo koledarja)

 

Čarobni mesec bomo pričeli s tradicionalnim dogodkom Prižig luči na novoletnem drevesu, kjer nas bo zabaval Dejan Vunjak in Brendijeve barabe. V soboto naslednji dan bo plezalna stena na garažni hiši, ki jo je Občina Domžale zgradila leta 2015, zaživela v zimski preobleki in gledalci bomo lahko občudovali najboljše alpiniste na svetu. Po evropskem pokalu v lednem plezanju nas bodo na odru v parku Masljeva zabavali Nipke, Trkaj in Challe Salle.

 

Tudi dogajanje na tržnem prostoru bo pestro. Poleg redne prodaje lokalnih pridelkov (poleg redne domače ponudbe na tržnem prostoru), se nam obetata še Miklavžev sejem z obiskom Miklavža in Božičkov sejem.

 

Hrošček Simon nas vedno spomni, da moramo pomisliti tudi na najmlajše občane. Najprej nas bo v Športni dvorani Domžale obiskal Miklavž in otroke tudi obdaril. Otroci so dobrodošli tudi na 3. Božičkovem dobrodelnem teku in pohodu, ki ga bodo z otroškim tekom pričeli prav najmlajši na Stadionu Domžale. Starejši pa bomo z Božičkovimi kapami za dober namen tekli ob Kamniški Bistrici. Božiček in dedek Mraz pripravljata prav posebno presenečenje, saj nas bosta letos obiskala skupaj v Češminovem parku v petek, 22. decembra. Leto pa bomo zaključili na zadnji dan, ko bo v Češminovem parku otroško silvestrovanje z malim Bujem.

 

Glasbeni vrhunci nas čakajo pod šotorom na tržnem prostoru. Najprej bomo uživali v glasbi najbolj znane slovenske rock skupine Siddharta, že dan zatem pa pridejo v Domžale Modrijani. Na Božični dan sledi tradicionalna Božična petkova pumpa z DJ Boštjanom. Dan samostojnosti in enotnosti vsako leto praznujemo v Športni dvorani Domžale na koncertu Godbe Domžale, že naslednji dan pa nas čaka vrhunski novoletni koncert Simfoničnega društva Domžale – Kamnik. Predzadnji dan v letu se bomo veselili na Veseljakovem odru s Sašo Lendero in nato 31. decembra vkorakali v novo leto 2018 skupaj z Ognjenimi muzikanti.  

 

Čarobno naj bo!

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | | Seznam predvajanih del