Quantcast
Radio1_v_zivo


Vlomilci pustili v E.Leclercu pravo razdejanje
| 27. 11. 2017 13:02
Z macolo nad stekla in stene
Ključne besede:     Vlom    trgovina ; leclerc
 Neznanci naj bi v trgovski center vstopili skozi stranski vhod.
Neznanci naj bi v trgovski center vstopili skozi stranski vhod.

Vlomilci so ponoči vlomili v mariborski E.Leclerc in povzročili pravo razdejanje. Sten in stekel so se po poročanju časnika Večer lotili kar z macolo.

Policisti bodo vlom preiskovali ves dan, več informacij bodo predvidoma posredovali v torek, je  povedal tiskovni predstavnik Policijske uprave Maribor Miran Šadl.

Neznanci naj bi v trgovski center vstopili skozi stranski vhod, ki je sicer tik ob glavnem vhodu. Glede na posnetke varnostnih kamer so bili v zadnji prodajalni skoraj pol ure, danes poroča časnik Večer.

Po navedbah časnika naj bi vlomilci najprej prišli na stopnišče, ki vodi v fitnes center. S stopnišča so prebili steno - najverjetneje z macolo, ki je nato obležala pred zadnjo prodajalno, ki so jo obiskali - v frizerski salon. Skozi steno so iz frizerskega salona prišli tudi v sosednjo parfumerijo.

Iz te prodajalne so nato prišli v notranjost centra. Naslednji prostor, v katerega so poskušali vstopiti, je bil, glede na sledove, prodajalna Slowatcha, a tam so jih zadržala kovinska varnostna vrata, ki jih niso mogli odpreti. So pa na njih vidne luknje. Z macolo pa so si nato skozi šipo utrli pot v prodajalno Sgermobi, kjer so pobrali vse, kar so lahko. Da so jim povzročili za vsaj 50.000 evrov škode, pa je časniku povedal lastnik prodajalne z mobilno telefonijo Tomaž Sgerm.