Quantcast
Radio1_v_zivo


VIDEO: 30 dni je Slavka na obraz nanašala kremo proti gubicam, o kateri govorijo vsi. Zgodilo se je TOLE!
Oglas | 27. 11. 2017 4:43
Najučinkovitejša inovacija v kozmetični industriji za zmanjševanje gub in preprečevanje staranja kože
Ključne besede:     krema proti gubam    Lux-Factor 4D Hyaluron
Nad rezultati je navdušena.

Če na spletu preživite vsaj uro na dan, ste gotovo že zasledili kremo proti gubicam Lux-Factor 4D Hyaluron, na katero prisega tudi Natalija Verboten in številne druge znane Slovenke ter blogerke. Pa le-ta resnično deluje?


Za mnenje smo povprašali eno izmed uporabnic, ki je dobila priložnost, da kremo testira brezplačno in po več kot 30 dneh uporabe Slavka Kafol iz Novega mesta odgovarja:

 »Prve rezultate sem opazila zelo hitro, že nekje po 14 dneh uporabe. Gubice so bile predvsem na čelu opazno zglajene, koža pa bolj čvrsta in sijoča. Krema je zelo enostavna za uporabo, hitro se vpije, ne masti kože in je tudi dobra podlaga za make up. Priporočila bi jo vsem, ki se spopadajo z gubicami in si želijo mladosten videz kože in vsem, ki si želijo za malo denarja dobiti veliko, saj kremica zares deluje.«


Kako deluje?


Idealna kombinacija 100 % naravne hialuronske kisline in senzacionalne 4D Anti-Wrinkle formule proti gubicam zagotavlja, da je Lux-Factor 4D Hyaluron krema varna in dokazano učinkovita terapija proti gubam. S klinično in dermatološko testirano formulo se uvršča med najučinkovitejše inovacije v kozmetični industriji za zmanjševanje gub in preprečevanje staranja kože. Mikromolekulske mase aktivnih sestavin v Lux-Factor 4D Hyaluron kremi proti gubam prodrejo v globlje plasti kože, tako da z biotskim delovanjem v medceličnih membranah zapolnijo kožne gube od znotraj navzven. S slednjim poskrbijo za naravni botoks učinek in mladosten videz kože. Patentirana formula 4D Hyaluron s preizkušenimi sestavinami spodbuja naravni proces obnavljanja povrhnjice, zaradi česar koža zasije v boljšem tonusu. Idealna kombinacija učinkovin ščiti kožo pred škodljivimi zunanjimi vplivi, zato je koža ob redni uporabi kreme 4D Hyaluron napeta in mladostna.

 

Priporočajo jo tudi strokovnjaki


Naravna dnevna krema Lux-Factor 4D Hyaluron je klinično testirana, priporočajo jo strokovnjaki, med njimi tudi magistra farmacije Nina Šurbek Fošnarič:

"Strokovnjaki in farmacevti smo se resno lotili anlize sestavin v kremah ter sami testirali delovanje in učinek, da bi ugotovili, katera krema proti gubicam zares deluje in vsebuje naravne sestavine za varno uporabo brez škodljivih stranskih učinkov. Kot strokovnjakinja in magistra farmacije priporočam izredno učinkovito kremo proti gubicam Lux-Factor 4D Hyaluron s 100-odstotno naravno hialuronsko kislino. Naravna patentirana 4D-formula proti gubam v Lux-Factorjevi kremi omogoča intenziven prenos učinkovin v kožo, tudi v globlje plasti, zato so tako globoke kot izrazne gube že po prvem nanosu očitno zmanjšane. Ob redni uporabi je izboljšan tonus, koža pa lepo zglajena!"

 

 

 

Bi želeli tudi vi preizkusiti trenutno najbolj učinkovito kremo proti gubicam na našem trgu?


Prav zdaj lahko naročite kremo proti gubam Lux-Factor 4D Hyaluron po promocijsko znižani ceni z več kot 50-odstotnim popustom, samo na www.lux-factor.com ali preko telefonske številke 01 777 41 07!

 

Pssst, preverite še to akcijsko ponudbo!