Quantcast
Radio1_v_zivo


To je 7 lokacij, ki so ''krive'' za to, da ljudje VARAJO partnerje - tudi v Sloveniji!
Ljubezen & seks | 24. 11. 2017 10:09
Največkrat ''zasrbi'' tam, kjer je zabava!
Ključne besede:     varanje    lokacije    zabava    avantura    ena noč    mesto
Na zabavah je vedno prava atmosfera, da se zgodi tisto, kar je ''prepovedano''

''Bila je samo avantura za eno noč!'' Slišimo velikokrat iz ust ljudi, ki so prevarali svoje partnerje na lokacijah, kjer se niso znali zadržati in so jim popustile zavore. Večina jih pravi, da so varali takrat, ko so to najmanj pričakovali in da tega ne bi več ponovili. Za varanje pa naj bi bila kriva kar lokacija, ki poskrbi še za dodatno vzdušje in vznemirjenje!

7 lokacij, kjer ljudje najpogosteje varajo:


V NOČNIH KLUBIHTo ni ravno novost, da se največ prevar zgodi v nočnih klubih, kjer je atmosfera ravno prava. Ljudje so sproščeni, spije se kar nekaj alkohola, dekleta so pomanjkljivo oblečena, svetloba je ravno pravšnja, glasba požene kri po žilah, vse pa se začne z zapeljivim plesom in zgodi se tisto, kar se ne bi smelo.


NA FANTOVŠČINAH / DEKLIŠČINAHŠe zadnja možnost, ko se lahko popolnoma znoriš, preden stopiš v zakon. Ljudje imajo občutek, da se bodo po poroki morali umiriti in posvetiti svoje življenje le eni osebi, zato naredijo kakšno neumnost, ki pa jo na fantovščinah in dekliščinah smatrajo za normalno. Sicer pa vse ''ostane'' med prijatelji ... 


NA DRUŽABNIH OMREŽJIHNa družbenih omrežjih si nekateri upajo več, kot v realnosti, zato lahko nedolžno tipkanje hitro preraste v nekaj več. Komunikacija preko spleta steče lažje, saj si večina upa več kot v živo. Poleg tega pa izmenjava seksi fotografij ni nikakršna umetnost, kar povzroči še dodatno vzburjenje. 


NA PRIVATNIH ZABAVAHPrijatelj je organiziral zabavo v koči, nekje na samem, ki je dovolj odmaknjena od mesta, da si lahko privoščiš malce zabave. Okoli tebe je ogromno ljudi, ki jih ne poznaš, vzdušje je pravo in spil si ravno prav, da si zaželiš malce popestritve ... za eno noč. 


NA DELOVNEM MESTUO tem je bilo napisano že veliko in to iz razloga, saj kar 40 % ljudi vara na delovnih mestih. Avanture, ki se dogajajo v službah so pogoste, saj ljudje tam s sodelavci preživijo najmanj 8 ur na dan, med nekaterimi pa se razvijejo posebni odnosi, ki lahko prerastejo v kaj več - običajno tovrstna razmerja ne prinesejo nič dobrega.


NA DOMUSe čudiš? Ja, največ prevar se zgodi za štirimi stenami doma. Običajno se zgodijo na domu tistega, ki je samski in si večer popestri z nekom v razmerju. Najbolj varno je torej, da ga povabi k sebi, kjer bosta skrita pred očmi javnosti. Si pa nekateri poiščejo avanturo za eno noč tudi takrat, kadar je partner službeno ali privatno odsoten in vedo, da imajo hišo popolnoma zase.


Z AVTOM NEKAM NA OSAMLJENONič ni lažjega, kot to, da se usedeta v avto in odpeljeta nekam na samo ter se prepustita strastem. Varanje na sedežih avtomobila pa zna imeti posledice, če jih naslednji dan dobro ne počistiš. Ženski lasje, ki so drugačne barve od tvoje drage, te lahko razkrinkajo ...
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | | Seznam predvajanih del