Quantcast
Radio1_v_zivo


MU JE PODOBNA? Tako je videti HČERKA legendarnega igralca, ki je upodobil Mr. Beana!
Svet slavnih | 22. 11. 2017 13:31
22-letna Lily je zrasla v pravo lepotico
Ključne besede:     Mr. Bean    Lily Atkinson    Rowan Atkinson    hčerka    lepotica    igralec    videz
Lily Atkinson je prelepa hčerka Rowana Atkinsona

Na tem planetu skoraj ni človeka, ki ne bi poznal hudomušnega gospoda, ki sliši na ime Mr. Bean. Posebni mož, s posebnim smislom za humor je nasmejal številne generacije in še danes velja za pravo ikono, ki je ni moč zgrešiti. 

Igralec Rowan Atkinson, ki je dolga leta upodabljal Mr. Beana, pa je v resničnem življenju pravo nasprotje lika - resen, razgledan in zadržan. Skozi leta si je ustvaril tudi družino in se v včasih v javnosti pojavil s prelepo ženo (danes bivšo) ter hčerko, ki sta mu ukradli skoraj vso pozornost. 

''Nikoli si nismo predstavljali, da si bo Mr. Bean našel tako seksi ženo in imel tako lepo hčerko,'' je marsikdo rekel v šali, ko ju je videl poleg igralca. 

Igralec je danes star 62 let, ločen in z novo partnerko pričakuje že tretjega otroka.Nekaj let nazaj se je Rowan Atkinson na primeri svojega filma, na rdeči preprogi pojavil s svojo prelepo hčerko Lily in prav tako lepo Sunetro Sastry, ki je od leta 2015 bivša žena.Lepotica Sunetra Sastry in Rowan sta bila poročena kar 24 let. Hčerka je več kot očitno, vso lepoto podedovala po mami.
Lily je tukaj štela komaj 16 let, a je bila že takrat za svoja leta videti precej odraslo. Vse oči so bile od nekdaj uprte vanjo. 
Marsikdo težko verjame, da je to hčerka Rowana Atkinsona, ki ga marsikdo še vedno primerja z Mr. Beanom. 
Lily danes šteje 22-let in velja za pravo zapeljivko. Svoje slike rada objavlja na družbenih omrežjih, kjer takole pozira in ''draži'' svoje oboževalce. 
Dekle gre v življenju po očetovih stopinjah, saj jo prav tako zanima igra, poleg tega pa se ukvarja tudi s petjem. Ukvarja pa se tudi s fotomodelingom, kjer zelo rada pozira pred fotografskim objektivom. Njena naravna lepota je pravi balzam za fotografiranje, saj velja za izredno fotogenično dekle. Za svojo postavo skrbi z redno telovadbo, plesom in tudi prehrano. 
Dekle ima glas in tudi stas!


Kaj pa se danes dogaja z njenim očetom?Po ločitvi, pa si je legendarni igralec, kaj hitro opomogel in si našel novo sopotnico. 62-letni Rowan Atkinson se je zapletel s 33-letno Louise Ford s katero danes pričakujeta tudi svojega prvega otroka.
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | | Seznam predvajanih del