Quantcast
Radio1_v_zivo


ALJAŽ: "Sem res nenormalen, če si v najinem RAZMERJU želim TE stvari?"
Ljubezen in odnosi | 26. 11. 2017 13:22
TO je ENA stvar, ki si jo VSAK moški najbolj želi v razmerju!
Ključne besede:     razmerja    moški    ljubezen    odnos    prijatelji    čas zase    druženje
Moški imajo najraje čas zase in za svoje aktivnosti: brez druge polovice!

Pisal nam je poslušalec Aljaž iz Slovenj Gradca, ki je potožil nad tem, da želi biti partnerica ves čas z njim. "Nekako sem še prenašal vse skupaj, vse do zadnje situacije, ko so mi prijatelji kupili vstopnico za neko tekmo in želeli, da si jo ogledamo skupaj. Ni mi dovolila, češ, da sem že tako v službi dopoldne ali pa popoldne in da si ona zasluži, da sem preostali čas z njo. No, seveda se nisem strinjal in ji zabrusil, da ne bom dopustil, da me prijatelji začnejo klicati 'copata'. Niti ne bom dopustil, da moji načrti ne bodo več pomembni. Rekel sem ji, da prosim, da narediva razpored, da bo vsak imel nekaj časa tudi zase. Njej se je to zdelo zelo čudno in rekla mi je, da noben fant ni takega mnenja. Pa sem se odločil, glede na to, da imate vi skoraj za vsako težavo rešitev, da povprašam kar k vam. Sem res nenormalen, če si v razmerju želim nekaj časa zase?"

No, in mi smo seveda raziskali:

Raziskava, ki je bila izvedena v Nemčiji je razkrila, kaj je tista stvar, ki si jo skoraj vsak moški v razmerju še želi. To je VEČ ČASA ZASE! Ta želja je pri moških veliko bolj pogosto izražena kot pa pri ženskah. Skoraj polovica jih je odgovorilo, da si želijo tega, stari pa so bili od 18 do 65 let. Vsi so bili v času ankete v razmerju.
Več časa zase pomeni, da si moški želi, da bi se večkrat lahko odpravil na pivo s prijatelji ali pa na nogometno tekmo in na trening tenisa. Teh stvari si moški želijo vsaj dvakrat na teden. To pa ne pomeni, da partnerice zaradi tega ne mara ali da z njo ne želi preživljati dragocenega časa. Rad te ima, toda za vsako razmerje je pomembno, da imata partnerja tudi svoje aktivnosti, o katerih lahko potem, ko sta skupaj, drug z drugim govorita. S tem se seveda popolnoma strinjamo. Vsak človek bi moral namreč imeti čas za hobije in seveda za prijatelje. Čas za te stvari BREZ svojega partnerja seveda.
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila | Seznam predvajanih del