Quantcast
Radio1_v_zivo


Če se do konca leta 2017 zaljubiš v enega izmed teh ŠTIRIH ZNAMENJ, boš z njim ostal/a za zmeraj!
Horoskop | 20. 11. 2017 12:30
Ljubezen imaš morda pred nosom, pa sploh ne vidiš :)
Ključne besede:     horoskop    ljubezen    večno    2017    zaljubljenost    razmerje    popolnost    ujemanje
Do konca leta ni več veliko ...

Do konca leta nas loči še dober mesec, zato je ostalo le še nekaj časa za spremembe, sploh na ljubezenskem področju. Za vse, ki so v razmerju ali pa hrepenijo po svoji nesojeni ljubezni, je to idealen čas za čisto zadnje ''popravke,'' da bi v leto 2018 vstopili kar se da zaljubljeno in srečno.

Zadnji mesec bo odličen za vsa znamenja, ki si želijo poglobiti ljubezen, še najbolj pa bo na kožo pisan štirim znamenjem, ki imajo veliko možnost, da ostanejo skupaj za vselej.

Če ga še nisi ujel/a, imaš zdaj vse pogoje, da to storiš - obrestovalo se bo!

RAK

Gre za najbolj zvestega partnerja izmed vseh znamenj. Ljubezen mu v življenju pomeni zelo veliko in jo bo vedno postavljal na prvo mesto. Privlači ga koncept družine in doma, kar mu predstavlja srečo, radost, mir, spokojnost in varnost h kateri se bo vedno rad zatekel.


Si v razmerju z njim

Si pravi srečnež, saj imaš ob sebi nekoga, ki mu partnerstvo pomeni največ. To je oseba, ki ti je predana, te ceni, spoštuje in je do tebe iskrena. Skrb zate in tvoje dobro počutje mu pomenita vse.


Si samski in ti je všeč nekdo v znamenju raka

Če ti je všeč nekdo, ki je po horoskopu rak in imaš občutek, da se bo do konca leta nekaj razvilo, tega nikar ne zavrzi. Imaš zelo dobre možnosti, za nastanek prelepe ljubezenske zgodbe.

KOZOROG 

Oseba rojena v znamenju kozoroga velja za izredno zvesto znamenje. Najboljši opis za kozoroga je, da je predan, stabilen in lojalen. Ker ima veliko občutka za odgovornost ,z njim ni težav, da bi se izgovarjal ali izmikal nečemu, za kar je ''kriv''.


Si v razmerju z njim

To je partner, ki se težav v razmerju loti reševati takoj, saj si želi, da se vse stvari čimprej uredijo in je potem mir. Ob njemu ti ni treba biti ljubosumen, saj je zvest in stabilen. Na trenutke je malce svojeglav, neodločen, ampak zate, osebo, ki jo ljubi bo storil vse, da bo srečna in zadovoljna. 


Si samski in ti je všeč nekdo v znamenju kozoroga

Najbrž te na tem znamenju privlači ambicioznost, ki se jo da videti že na daleč. Na prvi pogled je videti zadržan, a vedi, da se za tem skriva čvrstost in moč, ki ti bo pripravljena v razmerju nuditi vse. Če se z njim ujameš, a imaš občutek, da je hladen, je to zato, ker se noče popolnoma odpreti dokler ne vidi, da si mu predan.

BIK


To je človek, ki je izredno čuten, zapeljiv in obdan z veliko mero šarma. Nasprotni spol nase privlači kot magnet. Brez ljubezni si ne zna predstavljati življenja, zato mu je v prvi vrsti pomembno, da ga partner ljubi. Če ima s partnerjem podobne interese pa je to za razmerje le še en velik plus.


Si v razmerju z njim

Včasih ti je z njim težko, saj zna biti trmast, a bo zate in vajino družino vedno poskrbel tako denarno, kot z ogromno mero ljubezni. Brez slabe vesti lahko rečeš, da je tvoj partner ljubeč, praktičen in dober material za razmerje. Vedi, da boš z njim doživel veliko trenutkov, ki jih boš ohranil v lepem spominu. 


Si samski in ti je všeč nekdo v znamenju bika

Še nekaj več kot mesec dni imaš časa, da začneš prelepo ljubezensko popotovanje z osebo, ki je rojena v znamenju bika. To je oseba, ki je zelo širokosrčna in strpna, zato boš z njo lahko podoživel neskončno lepih stvari. Bik bo v razmerju poskrbel, da ne bosta nikoli živela v pomanjkanju in bo vse skrbno načrtoval. 

DVOJČKA


To je oseba, ki je prilagodljiva, razgledana in obožuje spoznavati nove stvari. Veliko ljudi dvojčka vidi, kot material, ki ni za resno zvezo, a ravno zato, ker ne spozna prave osebe, ki bi sledila njegovim željam. Ko dvojček spozna osebo, ki ga lahko dohaja, ga spodbujala pri stvareh, ki so malce posebne in ga pri tem podpira, potem vedi, da ti bo nudil ogromno ljubezni, ki jo bo z veseljem pokazal pred vsemi.


Si v razmerju z njim

Z njim je razmerje precej živahno. Sam veš, da si se moral za njegovo naklonjenost kar malce potruditi, sploh, da te je opazil. Na začetku je bolj zadržan in ne pokaže prave ljubezni, a ko se na osebo naveže, ji nudi vse in še več. Poln je presenečenj, zato v razmerju ni dolgčas. To, da ga partner podpira pri stvareh, ki jih rad počne mu pomeni ogromno, čeprav ne pove naglas.


Si samski in ti je všeč nekdo v znamenju dvojčka

To bo pravi izziv in vedi, da če ti ga uspe osvojiti, potem te čaka razburljivo razmerje z veliko mero presenečenj. Morda se ti bo na začetku zdel zadržan in boš imel občutek, da ti ne nudi ljubezni, a vedi, da se za tem skriva veliko več. Je premišljen in rad stvari načrtuje - tudi razmerje. Če ti je všeč nekdo v znamenju dvojčka, ga boš navdušil s tem, da te veliko stvari zanima in si pripravljen na vse ''neumnosti''. 


© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | | Seznam predvajanih del