Radio1_v_zivo


IZBRISANA SCENA IZ FILMA TITANIK: Tokrat solz ne boš mogel/a zadržati!
Ekskluzivno | 19. 11. 2017 4:10
Ljudje so jezni, ker so ustvarjalci filma to POMEMBNO sceno izpustili!
Ključne besede:     Titanik    film    Hollywood    scena    žalostno    jok    solze    Radio 1    izbrisano
To je scena, ki bi konec filma Titanik naredila še bolj žalosten!Legendarni film, ki je luč sveta ugledal leta 1997 in po tem osvojil kar 11 oskarjev, bi bil še bolj čustven, če iz njega ne bi izbrisali te scene, ki smo jo mi sedaj izbrskali zate. Scena bi morala biti čisto na koncu, posneta pa je tako, da v ljudeh prebudi še več čustev. Prikazuje namreč bolj podrobne delčke in občutja ljudi, ki so prišli na ladjo, ki jih je rešila. Če si spet v tistem žalostnem Titanik stanju, potem lahko pogledaš še, kako smo poslušalki Anji podarili EKSKLUZIVNI predmet, ki je bil na ladji, pa slike s Titanika, ki jih zagotovo še nisi videl/a, zbrali pa smo tudi 10 stvari, ki jih o Titaniku zagotovo še nisi vedel!


Izbrisana scena, katere dogajanje je bilo postavljeno na reševalno ladjo Carpathia, prikazuje tudi Ismayev obraz, na katerem se točno vidi občutek krivde.

Scena prikazuje reševanje preživelih v celoti in ne samo delčke, kot je to prikazano v skrajšani verziji v originalnem filmu. Scena se dogaja na reševalni ladji Caprathia, prikaže pa grenkobo preživelih in bo za vedno spremenila tvoj pogled na katastrofo.


Vidimo lahko tudi izmučeno Kate, ki ji pomagajo, da se je s čolna vkrcala na ladjo.


Vidimo lahko tudi na stotine rešenih ljudi, ki z gnusom gledajo na stotnika, ko je z občutkom krivde na obrazu korakal mimo njih.

Joseph Bruce Ismay je bil eden je bil eden najbolj pomembnih uradnikov na ladji, v tej sceni pa je bil prikazan kot reva, ki je zapustila svojo mogočno ladjo, obsojeno na potop. Od njega niti ne bi pričakovali kaj drugega, kot sramotnega obraza, po tem, ko je z ladjo na dno oceana potonilo toliko ljudi.


Če si se spraševal, kje se je izgubila Calova hči, jo v tej sceni lahko opaziš med množico preživelih.


Rose je prikazana v takem stanju, da je komaj sama prijela lonček čaja.

Vidimo tudi Rose, in sicer v veliko slabšem stanju. Z rešilnega čolna se vkrcava na ladjo, medtem ko jo njena mama išče kot zmešana. Če pa si se spraševal, kakšna je bila usoda Calove posvojene hčere, to je bilo namreč v zadnjem delu negotovo, lahko v tej sceni vidiš, da je tudi ona med preživelimi.


Prav krivda na Ismayevem obrazu je glavni prizot iz izbrisane scene.

Ljudje, ki so že videli izbrisano sceno so zelo razočarani, da so ustvarjalci filma v originalu to izpustili.


Mama glavnega lika Rose je v sceni prikazana, kako obupano išče svojo hčer.