Quantcast
Radio1_v_zivo


MOŠKI rojen v tem znamenju velja za NAJBOLJŠEGA MOŽA!
Horoskop | 16. 11. 2017 13:43
Katera ga ima doma? :)
Ključne besede:     horoskop    moški    ženske    bik
Bik naj bi veljal za najboljšega moža

Govorimo o moškem, ki je rojen v znamenju ... BIKA! 

 

 

Bik je zvest, nežen in dobrega srca. Zelo je čuten in naredil bo vse, da bo partnerka uživala. Zakon in družina sta tako biku na prvem mestu prioritet. Stoji na trdnih tleh, ne živi v oblakih in nikoli ne obljubi ničesar, v kar ni 100% prepričan, da bo storil ali uresničil.

V seksu je nežen, a strasten in se mu nikamor ne mudi. Za spolne aktivnosti si rad vzame čas, do svoje partnerke pa je izredno pozoren in se zna dotakniti vseh tistih točk na telesu, za katere niti sama ne ve, da predstavljajo njene erogene cone.


Kariera in služba nista na prvih mestih njegovih prioritet, si pa želi biti uspešen, vendar le do te mere, da lahko preskrbi svojo družino, uživa v življenju ter zgradi topel dom. Ni materialist in je preudaren z denarjem - raje varčuje, kot zapravlja. 

 
Bik pa sicer zna biti tudi precej uporniške narave in, če si nečesa želi, to preprosto mora imeti, zato bo dal vse od sebe, da se bo to tudi dejansko zgodilo. Je zelo strpen, premišljen in stabilen, v prijateljskih odnosih je odličen poslušalec in velja za dobrega sogovornika. Ima dobro razvit smisel za humor, obožuje glasbo in rad pleše.

Ne prenese ljudi, ki ga želijo izkoristiti, v zakonu pa je zelo pozoren in bo naredil vse, da bo uspešen.

 

Če si vrgla oči na bika, potem ga osvoji takole

 

 

Bik je zelo razgledan in lahko ure in ure razglablja o temi, ki ga zanima. Je zelo preprost in ne mara zapletenih miselnih igric, zato bodi ob njem kar se da naravna in ne preveč kompleksna. Za prvi zmenek je še najboljša ideja umetniška razstava ali koncert, zelo vesel in hvaležen pa bo za okusno domačo večerjo, ki jo narediš sama. Ker ima bik rad urejeno žensko, bodi pozorna  tudi na to, kaj si oblekla, kateri parfum uporabljaš in ne pozabi poskrbeti za urejene nohte. Pri osvjanju je previden in počasen, zato se ne čudi, če boš morala prav ti narediti prvi korak in mu ukrasti poljub.

Najbolj se bik razume z: devico, kozoroginjo, škorpijonko in rakico
Najmanj se razume z : dvojčico, vodnarjem in tehtnico 

 

 

 

Znani biki

Jack Nicholson, Al Pacino, Pierce Brosnan, Channing Tatum, David Beckham, George Clooney, Bono, Robert Pattinson, ...

 

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | | Seznam predvajanih del