Quantcast
Radio1_v_zivo


Razglasili so NAJBOLJ SEKSI MOŠKEGA na svetu, ta pa je skromno izjavil: "Verjetno so se zmotili."
Svet slavnih | 15. 11. 2017 10:03
Ne samo, da je seksi, tudi odličen smisel za humor ima
Ključne besede:     People    seksi moški    Blake Shelton
Se strinjaš z izbiro?

Revija People tradicionalno vsako leto razglasi najbolj seksi moškega in žensko na svetu. Laskavi naziv si je letos prislužil country pevec, Blake Shelton, ki je znan tudi kot sodnik šova talentov The Voice.

 41-letnik je bil nad nazivom presenečen, še več, pomislil je celo, da je reviji People očitno zmanjkalo drugih kandidatov ali pa so se zmotili in kriterije iz izklesanih sanjskih moških spustili zelo nizko ter tako izbrali njega, ki je precej simetričen in povprečen. Kljub presenečenju ob prejemu naziva, pa je zaslugo za naziv na koncu pripisal svoji partnerici, pevki Gwen Stefani, s katero se videvata že dve leti.


Blake pa ni le seksi in skromen, temveč ima tudi odličen smisel za humor. Najbolj ga zabava dejstvo, da se bo sedaj lahko z nazivom bahal pred pevcem ter še enim sodnikom iz šova The Voice, Adamom Levinom, ki je naziv najbolj seksi moškega osvojil leta 2013.

 

Zanj je posnel tudi poseben video. 

 

"Hej, Adam. To sem jaz, najbolj seksi moški na svetu. Se spomniš, ko si to bil ti? To je bilo leta 2013 – res zmedeno obdobje. Ljudje so bili obsedeni s harlem shakeom, Justinu Bieberju so zaplenili opico in nekdo je dejansko mislil, da si TI seksi. Zdaj sem jaz ta, ki je seksi!"

 


Prav tako pravi, da bo ta naziv uporabil v vsakem pogovoru in želi, da tudi njega kličejo Gospod Seksi, kot so to počeli štiri leta nazaj, ko je bil lastnik naziva Adam Levine.  "Ko so Adamu govorili 'Gospod Seksi', mu je bilo nerodno, ampak pri meni niti slučajno ne bo tako. Rekel jim bom: 'Prekleto prav imaš, da sem Gospod Seksi! Celo življenje sem bil grd in če sem lahko eno leto seksi, to seveda sprejmem," je v smehu pojasnil. 

 

Pošalil pa se tudi na Twitterju, kjer je zapisal:

Pravkar sem si pripravil pijačo. Seksi pijačo. #nesovražimekersemlep
Jem kumarico. Seksi kumarico.

 

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | | Seznam predvajanih del