Quantcast
Radio1_v_zivo


Nova dimenzija depilacije z rezultati vidnimi že po prvem obisku
Oglas | 20. 11. 2017 8:00
Ali ste vedeli, da obstaja nova dimenzija depilacije, ki prinaša trajne rezultate, opazne že 10-14 dni po prvem obisku?
Ključne besede:     depilacija    odstranjevanje dlak    fotoepilacija    brazilska depilacija    IPL    laserska depilacija
Rezultati so vidni že po prvem obisku.

Takrat izpade približno 60 do 80% vseh dlačic. Tiste, ki zrastejo nazaj, so tanjše in svetlejše, njihova rast pa je bistveno počasnejša. Z vsakim obiskom je dlačic občutno manj.

 

Revolucija na področju trajnega odstranjevanja dlačic

 

Kadar govorimo o zunanjem izgledu, je največja želja prav vsake ženske zagotovo nežna, mehka in gladka koža iz dneva v dan. In res, tak občutek na koži obljubljajo številne reklame za britvice, vosek ali depilacijske kreme, a resničnost je žal povsem drugačna. Tisti neverjetno gladek občutek na koži izgine že naslednji dan po britju ali pa po tednu dni, če gre za kakšen vosek ali depilacijsko kremo. Takšni rezultati pa nikakor niso dovolj dobri, da bi zadostili specifičnim zahtevam in potrebam današnje moderne ženske (in moškega, seveda).

 

Seveda poznamo še druge trajnejše načine odstranjevanja dlak,med njimi naj omenimo elektrolizo in lasersko terapijo. A tudi tu se izkaže, da ni vse zlato, kar se sveti. Žal je elektroliza zamudna in precej boleča, dermatološki laserji pa izredno dragi in neprimerni za večino tipov kože in dlačic. A nikar še ne obupajte!

 

Kot najboljšo rešitev, ki daje trajne, hitre in neboleče rezultate brez stranskih učinkov, obenem pa je primerna za večino barv dlačic, vam predstavljamo novo dimenzijo depilacije - fotoepilacijo.

 

 

Najbolj inovativen sistem za trajno odstranjevanje dlačic

 

Nomasvello fotoepilacija je najsodobnejši in najbolj inovativen sistem za trajno odstranjevanje dlačic z uporabo nove dimenzije svetlobe. Hkrati pa tudi popolnoma varen in zanesljiv. Uporaba intenzivne pulzirajoče svetlobe (IPL), ki oddaja mešano svetlobo več valovnih dolžin, omogoča prilagajanje nastavitev glede na značilnosti vsake posamezne stranke, zato je možnost za pojav stranskih učinkov izredno majhna.

 

Trajno odstranjevanje dlačic po sistemu fotoepilacije poteka po principu selektivne fototermolize. Melanin v dlačici vpije svetlobo, ki jo oddaja aparat, in jo pretvarja v toploto. Dlačica služi kot prevodnik, ki prenese toploto do mešička in pregreje celice, ki hranijo dlačico oz. omogočajo njeno rast. Z enim tretmajem ni možno pregreti vseh celic, zato so potrebne ponovitve, vendar pa je bistvena razlika vidna že po prvem obisku, ko izpade od 60 do 80% dlačic. Tiste, ki po določenem času zrastejo nazaj, so tanjše in svetlejše, njihova rast pa je precej počasnejša. Z vsakim obiskom je dlačic manj, z nekaj ponovitvami pa se lahko odstrani kar od 80 do 90% vseh dlačic!

 

 

Nomasvello centri razpolagajo z najinovativnejšo tehnologijo zadnje generacije, ki dosega visoko moč do 60 Joulov/cm2 z intenzivnim hlajenjem (Sub Zero Intense) kože za zmanjševanje občutka toplote in zagotavljanje visoke varnosti postopka.

 

Nepremagljive prednosti odstranjevanja dlačic z IPL tehnologijo

 

Čeprav je poletje že zdavnaj za nami, pa so ravno hladnejši meseci v letu kot nalašč za to, da se spopadete z večno nadlogo, se pravi z odvečnimi dlačicami. Tako boste v naslednje poletje zakorakali samozavestno in z veseljem pokazali svoje lepe, svileno gladke noge. Vse to vam bo omogočila IPL tehnologija odstranjevanja dlačic, ki se lahko pohvali s številnimi prednostmi:

 

  • V primerjavi z vsakodnevnimi metodami odstranjevanja dlačic, kot so voskanje, britje, depilacijske kreme in epilatorji, fotoepilacija zagotavlja trajnejše rezultate pa tudi regeneracijo poškodovane kože in odpravljanje vraščanja dlačic.

  • Je učinkovitejša in manj boleča od drugih metod odstranjevanja dlačic, v primerjavi z laserskimi tretmaji pa je tudi manj agresivna za kožo.

  • V primerjavi z laserjem je cenovno dostopnejša.

  • Za razliko od fiksnih dolžin laserja ponuja različne valovne dolžine svetlobe, ki nudijo možnost odstranjevanja različnih vrst dlačic na različnih tipih kože ter individualno prilagajanje nastavitev glede na barvo kože in dlačic ter na njihovo gostoto in debelino.

Revolucionarna (uniseks) cena po predelu

 

Inovativna in privlačna enotna tarifa 33 € na predel je obrnila trg laserske depilacije na glavo, zato je Nomasvello številka ena med ponudniki trajne depilacije. To dokazuje več kot 1.000.000 zadovoljnih uporabnikov v 1000 centrih po celem svetu in v 10-ih centrih v Sloveniji. Vabimo vas, da postanete njihova zadovoljna stranka tudi vi! Njihove specializirane centre najdete v Ljubljani, Mariboru, Celju, Kopru, Novem mestu, Novi Gorici, Kranju, Murski Soboti in na Ptuju.

 

 

Izkoristite možnost brezplačnega poskusnega tretmaja!

 

Poiščite vam najbližji center in povprašajte po BREZPLAČNEM POSKUSNEM TRETMAJU, ki je namenjen podrobnejši razlagi tretmaja, preverjanju zdravstvenega stanja in izvedbi tretmaja na manjšem delu želenega predela.

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila - lokalne volitve | Volilna pravila - referendumska kampanja | Seznam predvajanih del