Quantcast
Radio1_v_zivo


KAJ BI MU DELALA! Kar 92% žensk je priznalo, da NASKRIVAJ sanja o seksu s ...
Ljubezen & seks | 13. 11. 2017 11:01
Moškim, ki so v zvezi to ne bo všeč :)
Ključne besede:     ženske    fantazije    delovno mesto    hrepenenje    sodelavec    služba    seks
Ženske pravijo, da potihem hrepenijo o seksu s svojim seksi sodelavcem

... s sodelavcem. Ja, kar 92% vseh vprašanih žensk je dejalo, da potihem fantazira o seksu s svojim zapeljivim sodelavcem. Večina teh žensk je samskih, a se med njimi najde skoraj 30% tistih, ki so v razmerju. Nekaj jih je povedalo, da je noro zaljubljenih v svojega partnerja in ga ne bi nikoli prevaralo, a so mnenja, da fantaziranje ni greh. Medtem, ko naskrivaj razmišljajo o seksu s svojim sodelavcem, jim čas mine hitreje in služba ni tako dolgočasna.

Najbolj iskrene so priznale, da je bila včasih ''sila'' premočna in so potešile potrebo kar na delovnem mestu. V večini primerov se je to končalo klavrno, saj so s tem ogrozile svojo kariero in poslabšale odnose v službi. To ni novost, da ljudje razmišljajo o seksu s svojimi sodelavci, saj s to osebo na delovnem mestu preživijo celih 8 ur ali več in se z njo vsakodnevno srečujejo. Zaradi tega privede do različnih simpatij in privlačnosti - na srečo pri nekaterih vse ostane le v glavah.


Poklici, kjer delajo tako moški, kot ženske, zelo velikokat pride do različnih seksualnih energij in medsebojnih privlačnosti (beri: zdravstveni delavci, vojaki, policaji, novinarji, pisarniški delavci, učitelji ...itd.)

Uniforma je tista, ki premami večino žensk

Največ seksualnih fantazij in pohotnih razmišljanj med ženskami, se najde v poklicih, kjer je potrebno nositi uniformo. Pravijo, da je to ključnega pomena, da še bolj hrepenijo po tem, kako bi sodelavca prijele za ovratnik in ga odvlekle v skrivne prostore, kjer bi si ga privoščile.

''Je razmišljanje greh? Potem smo grešnice čisto vse!'' So glasno priznale.

Ravno zaradi tega je veliko skokov čez plot med ljudmi v zdravstvenih poklicih, a je med njimi tudi veliko takih, ki samo razmišljajo o tem. Na delovnem mestu skupaj preživijo kar nekaj ur, najbolj kritične pa so ravno nočne izmene, kjer se rado dogodi tisto, čemur rečemo: ''Uresničitev fantazij!''Ženske prisegajo na moške v uniformah

Ženske so priznale, da so se vsaj enkrat v življenju na delovnem mestu zagledale v sodelavca in si predstavljale, kako bi bilo videti njun seks. Povedale pa so tudi, da po tem, ko ta se sleče uniformo, te želje več nimajo - se pravi, da je uniforma velikega pomena za fantazije.


Moški v suknjičih, s kravato in atraktivnim videzom, so po mnenju žensk, prav tako vredni greha

Na drugem mestu so se znašli možje v zapeljivih suknjičih s kravato, ki so poleg tega še atraktivnega videza. Ženski poklici, kot so odvetnice, tajnice, računovodkinje in ostali pisarniški posli, zelo rade sanjarijo o svoji sodelavcih - večina je tudi takih, ki bi z veseljem preizkusila šefovo mizo. 
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | | Seznam predvajanih del