Quantcast
Radio1_v_zivo


Moški so navdušeni, ko ima ženska na sebi TOLE - ni seksi perilo!
Ljubezen in odnosi | 20. 11. 2017 12:00
Preveri, če jih imaš v omari
Ključne besede:     moški    ženske    oblačila    dodatki
Moški imajo veliko raje kot načičkan izgled, preprost stil oblačenja.

Obstajaja oblačila in dodatki, ki jih moški na ženski ne morejo videti in bi jih najraje vrgli v smeti, obstajajo pa tudi tisti kosi, ob katerih se jim malce zavrti v glavi.

 

Oblačila z odprtim hrbtom

 

Naj gre za majico ali obleko, moški so preprosto hipnotizirani, ko zagledajo razgaljen ženski hrbet in se ne morejo upreti "naključnim" dotikom njene mehke in svilnate kože. 

 

 

Srajca

Sploh, če je malce odpeta in pokaže nekaj kože.

 

 

Oversized majice

Majice, ki so večjih številk in na prvi pogled dajejo vtis, da so ženski močno prevelike, delujejo na njej zelo sproščeno in casual. Sploh, če obleče tvojo majico.

 


Športna oblačila

Moški na ženski obožujejo pajkice in joga hlače. Najverjetneje zato, ker so oprijete in tako lepo objamejo njene obline.

 
Hlače z visokim pasom

Dejstvo je, da hlače z visokim pasom obliko ženskega telesa, pa tudi zadnjica izgleda fantastično.

 

 

Jakna iz umetnega usnja 

 

Moški imajo radi izgled nedolžnega, prijaznega dekleta, ampak ko obleče usnjeno jaknico, se pokaže tudi tisti bolj uporniški del njene osebnosti. In ta je moškim prav tako zelo všeč. 

 Velik klobuk

Ženska, ki nosi velik klobuk in ga kombinira s srčkano oblekico, moškim deluje igrivo, samozavestno in malce skrivnostno.

 

 

Baseball kapa

Ko ima ženska ne sebi baseball kapico, to daje vtis preprostega dekleta, ki ne potrebuje več ur lepotičenja in navijanja las pred ogledalom, še več, če kombinira ta izgled z navadno majico in kavbojkami, je le še toliko bolj seksi.

 

 

Lasje speti v čop ali figo

 

Moški na ženski sicer ljubi dolge lase, ampak ko jih ta spne v čop, kito ali figo, jih s tem umakne s svojega obraza, kar le še bolj poudari njeno lepoto. 

 

 

 

A POZOR! Tudi, če nimaš večine kosov v svoji omari pa imaš zagotovo nekaj, kar te nič ne stane in je moškim NAJBOLJ VŠEČ - še bolj od vsega zgoraj naštetega ... 

 

... NASMEH! Ni lepšega kot srečna in nasmejana ženska. No, mogoče, če je gola medtem, ko se smeji. In s pivom v roki.  :)