Quantcast
Radio1_v_zivo


"Očitno je tvoj spomin še KRAJŠI, kot tvoj KUR*C!"
OMG/WTF | 12. 11. 2017 13:20
Ne boš verjel, kaj se je zgodilo, da mu je zabrusila TE besede!
Ključne besede:     varanje    resnična zgodba    ljubezen    naivnost    neverjetno
Ups, ko se srečata žena in ljubica!

Zelo zanimiva zgodba o varanju prihaja s Hrvaške. 31 letna Aleksandra je dobila službo v podjetju, kjer je delala kot računovodkinja. Čudovito vzdušje, prijazni sodelavci, delo, ki jo dejansko veseli ter… ČUDOVIT šef. Po dveh mesecih dela tam se je z vsemi že zelo lepo spoznala in ujela. Nato pa je prišla prva službena zabava, ki se je je seveda udeležila. In tam je, potem ko je spila nekaj kozarčkov belega, začela dolg pogovor s svojim čednim šefom. In seveda, stvari so se odvijale precej hitro in na koncu sta že skupaj pristala v hotelski sobi. Aleksandra si je mislila, da bo to verjetno ostalo samo pri prečudovito preživeli noči. A ko je čez dva dni ponovno prišla v službo, jo je na mizi čakala vrtnica. Kar zardela je, ko jo je zagledala. Seveda je bilo poleg tudi sporočilce njenega šefa, ki je že sedel v pisarni. Prebrala ga je, napisal ji je: »Draga Aleksandra, hvala ti za prečudovito noč! Danes po službi te vabim na večerjo, če si za!« Seveda je bila za in tako sta skupaj začela preživljati vedno več časa. Šef se je do nje obnašal povsem normalno, sploh ni več skrival njunega odnosa. Pravzaprav ga sploh nikoli ni. Je pa opazila, da so odnos do nje spremenili sodelavci. Obnašali so se precej zdržano, z njo se sploh niso več želeli pogovarjati. Sprva si je mislila, da je razlog za to ljubosumnost. Zapletla se je namreč s šefom in verjetno so bili prepričani, da bo sedaj imela precej ugodnosti. Ni se obremenjevala z njimi, s svojim fantom je uživala vsak trenutek. Do tistega dne…»Po približno treh mesecih čudovitega razmerja je sledil ŠOK. V službi je bilo tistega dne vse super, dokler ni skozi vrata vstopila ženska. Meni osebno čudovita ženska, urejena od glave do pet, visoka, s svetlimi lasmi. V visokih petkah je pristopila do tajnice MOJEGA fanta in rekla, da ga želi videti.  A on je v tistem trenutku stopil iz pisarne, verjetno je želel na stranišče. In ženska ga je z ogromnim nasmehom pozdravila z besedami 'dragi, danes je 5 let, odkar sva se poročila', stopila do njega ter ga poljubila. Ja, pravi francoski poljub. Opazila sem, da večina sodelavcev strmi vame. Vsi so vedeli in nihče mi nikoli ni NIČ rekel! NIČ!«

Aleksandra se je odločila, da se zelo hitro maščuje. Stopila je do njiju ter se predstavila njegovi ženi. "Zdravo, jaz sem Aleksandra." Na njeno začudenje je njegova žena odgovorila: "Zdravo Aleksandra, veliko dobrega sem že slišala o tebi!" Odgovorila sem: "Verjamem, vaš mož je navdušen nad mojim delom. Še več, celo tako navdušen, da mi je ravno včeraj obljubil, da mi bo plačo dvignil za 30 %. Je tako?" Pogledala je vanj in ves zardel je dojel njeno igro, a se ji ni želel pustiti, zato je odgovoril: "Mislim, da sva govorila o 10 %." In seveda se mu ni pustila niti ona: "Ne, rekel si, da glede na to, koliko stvari moram prenašati v tej firmi, številk, ljudi in seveda en kup tvojih skrivnosti, da bi se plača morala dvigniti za 50 %, ampak sva se nato oba strinjala, da za začetek samo 30 %." Bil je ves zmeden, še bolj pa njegova žena, saj se je kar naenkrat počutila, kot da jima je precej v napoto. Nato je rekel: "Mislim, da se tega ne spomnem!"

Ker je Aleksanda spoznala, da ji ne bo uspelo, je samo še zaključila, pred ženo in pred vsemi sodelavci: "Torej je očitno tvoj spomin tako kratek kot tvoj kur*c!" Obrnila se je ter odšla in vsem je bilo jasno, da se nazaj ne bo vrnila.

Kaj se je potem zgodilo z njim in njegovo ženo Aleksandra ne ve. Sklepa pa, da sta se ločila, saj je že prejela SMS od njenega bivšega (šefa), v katerem ji je predlagal, da se ponovno dobita. Odgovorila mu seveda ni.