Radio1_v_zivo


KOLO SREČE Z IDEO.SI
Nagrajujemo | 3. 11. 2017 14:44
Zavrti kolo sreče in osvoji pralni ali sušilni stroj BEKO!
Ključne besede:     Ideo    BEKO    pralni stroj    sušilni stroj    kolo sreče

Spet je čas za nakupe in na Radiu 1 kar brezplačne!

Ideo.si ti ponuja kolo sreče in vse kar moraš narediti je, da se prijaviš in z malo sreče boš V PETEK, 10.11., bogatejši za BEKO pralni ali BEKO sušilni stroj s kar 5 let garancije!!!

 
Lahko pa te Ideo.si nagradi že prej. Voditelj Radia 1 bo v studiu zavrtel kolo sreče (3x na dan), na katerem so nagrade Ideo.si.


Poslušalec, ki bo v programu Radia 1, pobere nagrado s kolesa sreče in sodeluje tudi v žrebanju za glavni nagradi - BEKO pralni in BEKO sušilni stroj s kar 5 let garancije!!!

Nov pralni stroj ali pa nov sušilni stroj še preden se mošt spremeni v vino? Dobra ideja, a ne?! Tako kot nakupovanje na Ideo.si!

Le z eno prijavo sodeluješ v žrebanju za BEKO pralni in BEKO sušilni stroj s kar 5 let garancije!!!

Kaj še čakaš! Prijavi se in že si v igri, da te Ideo.si nagradi.
Spletno nakupovanje se za razliko od klasičnega zdi brez meja. Predvsem pa nam prihrani veliko dragocenega časa in denarja. V spletni trgovini Ideo.si po odličnih cenah najdete resnično široko ponudbo Beko bele tehnike s kar 5 let garancije, ki omogoča brezskrbno vsakodnevno uporabo.

 

Beko pralni stroji z invertnim motorjem in sušilni stroji s toplotno črpalko poskrbijo za bolj varčno in učinkovito uporabo ter zagotavljajo optimalno nego vašega perila. Sodelujte v nagradni igri in z malo sreče bo za vaše perilo skrbel nov Beko pralni ali sušilni stroj! 


GLAVNI NAGRADI STA DVE:

Med vsemi, ki se boste prijavili, bomo v petek, 10. 11. 2017, izžrebali glavni nagradi, in sicer pralni stroj BEKO in sušilni stroj BEKO

Še več! Pralni stroj in sušilni stroj Beko vam Ideo.si brezplačno pripelje na dom.


Pravila za sodelovanje!

KOLO SREČE IDEOBEKO