Radio1_v_zivo


Fotografija male deklice te bo spravila v jok, ko izveš, kaj v resnici predstavlja
Žalostno | 5. 11. 2017 11:42
''Otrokom, ki se smejijo v spanju na uho šepetajo angeli!''
Ključne besede:     smrt    oče    deklica    rokavice    motor    nesreča    žalostno
Deklici je oče umrl mesec pred njenim rojstvom

Na fotografiji je deklica po imenu Aubrey in se zadovoljno smehlja medtem, ko spi v očetovih motorističnih rokavicah. Fotografinja Kim Stone je prišla na idejo, da bi deklico položila v očetove rokavice in uspelo ji je narediti nekaj, kar je v ljudeh sprožilo naval čustev po tem, ko so izvedeli, kaj se skriva v ozadju. 

Njen oče Hector je namreč tragično preminil en mesec preden je privekala na svet. Ko je Kim deklico položila v očetove motoristične rokavice, se je ta začela smehljati, kot, da bi imela občutek, da je v očetovem naročju. 
''Njen očka je bil strasten motorist, ki ni nikoli na motor sedel brez zaščitne obleke in opreme'' je povedala mama Katryn Williams. ''Hectorju ni bilo dano, da v roke prime svojo hčerko, saj je tragično preminil en mesec pred njenim rojstvom. Pravijo pa, da otrokom, ki se smejijo v spanju na uho šepetajo angeli in v to verjamem'' je povedala fotografinja, ki je prišla na idejo, da malo deklico fotografira v očetovih motorističnih rokavicah in s tem povzročila same pozitivne reakcije, ko je sliko objavila na svojem profilu. Mala Aubrey