Quantcast
Radio1_v_zivo


V to slovensko KAVARNO je vstop OTROKOM prepovedan!
Denis Avdić Show | 26. 10. 2017 8:52
Če so starši BUMBARJI, potem je tudi OTROK bumbar!
Ključne besede:     Denis Avdić Show    Denis Avdić    Cat Caffe    Ljubljana    otroci    starši    prepoved
V "Cat Caffee" v Ljubljani je otrokom, ki so mlajši od 10 let, vstop prepovedan!

Kavarna "Cat Caffe" je nedavno na svojem Facebook profilu sporočila, da je po novem otrokom, mlajšim od deset let vstop v kavarno prepovedan. Odgovorni v kavarni so povedali, da so preverili, kakšna je situacija v tujini in ugotovili, da otroci do deset ali dvanajst let tudi v tujini nimajo vstopa v takšne kavarne. Poleg tega pa se je enkrat zgodilo, da je neka punčka mačko udarila po glavi. Mačka sicer ni reagirala, prav tako pa niso reagirali starši. 

Nekateri otroki so namreč tako nevzgojeni, da se do živali ne znajo primerno obnašati. In v tem primeru se ljudje razdelimo v dve skupini: tisti, ki so mnenja, da bi otrok lahko šel povsod in tisti, ki so na strani živali in se s takimi ukrepi popolnoma strinjajo. No, danes smo že imeli temo na Facebooku, da otrok z bundo definitivno ne spada v otroški sedež, poslušalci pa so zaupali še mnenja, kam po njihovem otrok še NE spada. 

KAJ MISLIŠ TI? Svoje mnenje nam zaupaj pod FACEBOOK objavo! 

PROBLEM JE V STARŠIH:

Andrej iz LjubljanePoslušalka AndrejaPoslušalka JožicaPoslušalka Maja
OTROKU bi moralo biti dovoljeno, da gre povsod:

Poslušalka Barbara - Kjer moj otrok ni zaželjen, tja tudi jaz ne bom šla!Poslušalec Darko: "Otroci spadajo na naš planet!"Darko: "Otroci so naše BOGASTVO!"Srečko iz Litije: "Otrok gre vedno z nama!"