Quantcast
Radio1_v_zivo


Dekle z angelskim obrazom IMA NEKAJ, zaradi česar moški BEŽIJO stran od nje!
WOW | 26. 10. 2017 11:20
''Ona je pravo odkritje! V sebi skriva ogromno potenciala''
Ključne besede:     Julija Vins    mišice    obraz    lepota    trening    fitnes    uteži    Rusinja
22-letna Julija ima prelep obraz, a marsikateremu moškemu preveč mišičasto postavo

Vsi hrepenimo po popolni postavi in si želimo, da bi bilo naše telo videti čimbolj čvrsto - ne preveč, ne premalo. Kaj pa, če si želiš, da je tvoje telo ena sama mišica? Tako se začne zgodba 22-letne Rusinje, ki je svoje telo pripeljala do neverjetne forme in ni prav nič podobna svojim vrstnicam. Dekle po imenu Julija Vins se je rodila 1995, z utežmi pa je začela trenirati že zelo zgodaj, in sicer pri svojih 15-ih letih. Razlog je bil ta, da je imela težave s samozavestjo in nizko samopodobo, kot večina deklet v najstniških letih.A se ni dolgo obremenjevala s tem, se odpravila v fitnes in sama sebi ter vsem ostalim dokazala, da se z močno voljo zmore marsikaj. Mišičasta barbika, kot ji pravijo ostali, je v nekaj letih pridobila veliko mišic in ogromno moči. Zmožna je dvigniti 180 kilogramov, njen neverjetni rekord pa je nanesel kar 235 kilogramov.
Z rednimi obiski v fitnesu in zagnanostjo pa je zelo hitro v oči padla tudi fitnes trenerju s katerim sta kmalu začela trenirati skupaj. Pomagal ji je pri treningih, ji svetoval, jo spremljal in jo čez čas uspel privesti do naziva profesionalne dvigovalke uteži.

''Ona je pravo odkritje! V sebi skriva ogromno potenciala'' je povedal navdušeni trener.
Julija je čez čas popolnoma spremenila svoj prehranjevalni režim in jedilnik. Sedaj 6x na dan uživa hrano s polno beljakovinami, kot so jajca, piščanec, zelenjava, sir in riž.Njeni treningi so postali bolj zahtevni, intenzivni in bolj masovni. Dekle trenira vsak dan in v telovadnici preživi tudi do 4 ure dnevno. Ima trdo voljo, polno motivacije in veliko samodiscipline. 
V fitnesu vidiš veliko lepih deklet, a Julija ena izmed tistih, ki navdušuje s svojim prelepim obrazom, s tem, da je zelo mlada in že tako neverjetno izklesana. Njen obraz je popolnoma neskladen z njeno mišičasto postavo, a je to ne moti ter v svojem delu uživa.
Veliko ljudi se sprašuje, kako nanjo gledajo moški in odgovor je sila preprost:
Vidijo jo, kot lepotico z angelskim obrazom, vse dokler ne odvrže oblek.''Vsi so se mi smejali in so mi govorili naj si raje poiščem bolj pametno delo,''
je povedala za medije, a se ni dala motiti in nadaljevala s svojim početjem. V tem je srečna, zato ne vidi smisla, da bi s tem prenehala.


Julija na začetku ukvarjanja s fitnesom, ko je bila še bolj drobna
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila - predsedniške volitve | Volilna pravila - lokalne volitve | Seznam predvajanih del